Xbox 360 Elite Problemer

Microsoft Xbox 360 Elite blev udgivet i Nordamerika i april 2007, ca 2 år efter udgivelsen af ​​Microsoft Xbox 360. Xbox 360 Elite problemer er blevet konstateret siden da, som det er tilfældet med stort set alle videospilkonsoller, som før eller senere nogle spørgsmål er bundet til dukker op. Fordelen ved Xbox 360 Elite i forhold til forgængeren er, at den indeholdt en 120 GB kapacitet hukommelse, som gjorde det muligt at gemme flere spil og data på harddisken af ​​konsollen.
I dag har Xbox 360 Elite også blevet overflødigt, da du nu kan købe konsollen med en hukommelse på 250 GB. Prisen på Xbox 360 Elite faldet til $ 249 (fra $ 449) efter frigivelsen af ​​de efterfølgende modeller, og Microsoft sagde, at det ville sælge de modeller indtil lagrene er tømt. Ligesom mange andre Xbox 360-modeller, også Xbox 360 Elite i sidste ende ophørte med at være produceret helt.
Selvom modellen ikke er produceret mere, har folk, der ejer en Xbox 360 Elite registreret nogle Xbox 360 Elite problemer, der er kendt for at være synonymt med denne model alene. Nogle af disse blev løst øjeblikkeligt, mens nogle uheldige spillere måtte beskæftige sig med nogle emner, som ville dukke op igen på regelmæssig basis.
Problemer med Xbox 360 Elite, Det mest almindelige problem, der var noteret var af konsollen simpelthen fryse op og ikke reagerer på nogen kommandoer. Dette kunne muligvis have været forårsaget af et system overophedet, og dette kan tilskrive det faktum, at de tidlige modeller af Xbox 360 Elite blev fremstillet med mere hukommelse end deres processorer kunne håndtere. De første par Elite modellerne Zephyr bundkortet, der blev taget direkte fra den originale Xbox 360-konsollen. Som et resultat af dette, ville systemet blive overophedet. Senere modeller undgået dette problem ved at komme fremstillet med Falcon 65 nm chipset bundkort. Dette nye og avancerede bundkort løst problemet med overophedning, mens du spiller videospil.
Hvis du står over for et system, fryse, hvor din konsol ikke reagerer på alle, du behøver at lukke den ned i ca 24 timer og derefter prøve at bruge det næste dagen efter blæser gennem alle ventilationskanaler og huller til at fjerne støv, der kan have afviklet . Dette skulle slippe af med det problem, du står over for.
Andre Xbox 360 Elite problemer; Et andet fælles problem er, at på skiven ridser, hvilket betyder, at disken bliver spillet i konsollen bliver ridset, mens der afspilles. Det er et problem, der er blevet synonymt med alle Microsoft Xbox 360-konsoller, og kan ikke indgå i en liste over Xbox 360 Elite problemer alene. Sammen med dette spørgsmål, også den berygtede “røde ring of death” stikker sit grimme hoved med Xbox 360 Elite. Det er et problem, at de fleste gamere troede Microsoft ville have fastsat af nu, men desværre er dette ikke tilfældet. Denne røde ring af død (RRoD) er en af ​​de største Xbox 360 Elite video problemer omkring, og ødelægger spiloplevelsen helt. Hvis du er heldig, vil du ikke lide nogle permanente skader på din konsol ud over denne. RRoD er en permanent hardwarefejl, som plager denne konsol, og det er en stor fejl i designet af maskinen, som Microsoft ikke har kunnet komme til bunds af.
Bortset fra disse, er der nogle andre almindelige problemer samt at plage brugere af Xbox 360 Elite. Den registeransvarlige er afgørende for alle Xbox 360-spil, og der er nogle Xbox 360 Elite-controller problemer, som folk har været regelmæssigt klager over så godt. Dette kan kraftigt begrænse brugen af ​​konsollen, og tilintetgøre den sønder og ud af en person.
Som brugere af mange forskellige maskiner, forstår vi, at der er bundet til at være nogle problemer med denne hardware før eller senere. Dette er normalt og helt acceptabelt. Men når de samme problemer holde opstår i alle efterfølgende modeller af samme enhed, vi begynder at blive vred. Microsoft bør se på disse Xbox 360 Elite problemer så hurtigt som muligt, og sikre, at ingen af ​​deres nye modeller lider af de samme problemer igen.

Gaveideer til venner der har alt
50:e bryllupsdag Gaver til Wife
Morning Glory Flower
Mode for kvinder over 50
Bedste Tanning Lotion til solarier
Verbale overgreb i Forhold
Graveret Promise Rings for par
Bølget frisurer med pandehår
Alkohol og bilkørsel Statistics
DLP TV Problemer
Træ omplantning Omkostninger