Vielsen Idéer

Bryllup traditioner er blevet afleveret til os af vores fædre og forfædre. Efter brylluppet tradition er ikke en dårlig ting, men det er altid bedre at tilføje et personligt præg til ens bryllup ceremoni. Efter alt, er det den vigtigste og mest hellige dag i dit liv! Er du klar til at aflede fra traditionen og tage utraditionelle rute? Her er nogle bryllup ceremoni idéer, som du kan optage i dit bryllup og gøre det til en mindeværdig en for dig selv og dine gæster.
Unik Ideer til vielsen
Unikke Wedding Beliggenhed; Bryllupper behøver ikke udføres i et kapel. Guds hus er ikke en struktur, men folk. Det er den samling af Guds folk, der kaldes en kirke, ikke de konkrete struktur med spidse tårne, som vi ser. Du kan få dit bryllup i en have, på stranden, i en skov, feriested, bakketop eller endda i din egen baghave. Det er helt op til dig og dit budget. Du vil også nødt til at overveje den bekvemmelighed af dine gæster. Det bedste ved at vedtage udendørs bryllup ceremoni ideer er, at Moder Natur leverer de fleste af stemningen, og du behøver ikke at kæmpe med bryllup ceremoni dekoration ideer. Let dekorationer og lys simpelthen gøre brylluppet websted til at se fantastisk!
Skriv din egen bryllupsløfter; Kirken giver os en klar til brug bryllupsløfter format. Men, udveksle selv skrevet løfter er også en rigtig god idé. Det gør det hele løftet udveksle ceremoni mere meningsfuld og smukkere. Da du og din ægtefælle har skrevet bryllup ceremoni scriptet, du forstår og mener hvert et ord du siger på bryllupsdagen. Du kan også få din egen ring ceremoni formuleringer. Men, skal du kontakte din præst eller præst om tilladelse til at optage samme, fordi nogle kan rejse indvendinger.
Lover kortene til gæster, have løfter fra Bibelen nedskrevet på håndlavet stykker papir. Der er snesevis af flotte fremme Bibelens vers og Guds løfter i Bibelen. Har to eller fire personer står ved indgangen til kirken med bakker, der indeholder disse lover kort. Guds Ord har magt, og du ved aldrig, hvem der kan få rørt med disse ord. Det er en fantastisk måde at opmuntre og formane dine gæster. I stedet for at løfte kort, kan du også lave bogmærker og skrive de løfter på dem.
Flower Dreng og Pige, i stedet for at have de traditionelle blomster piger, har en 4-5 årig dreng iført en smart jakkesæt og en dejlig lille pige iført en kjole gå ned ad kirkegulvet. Giv en lille kurv i pigens hånd med blomster. Pigen holder drengene hånd og med den anden frie hånd strør midtergangen tæppe med dejlige blomster. Den lille par bare se yndig gå ned ad kirkegulvet. Desuden stedet for to små brudepiger, kan du også have 04:56 små piger gå ned ad kirkegulvet og bane vejen for bruden.
Udveksling af Bibelen, det er ikke nødvendigt for bruden og gommen til at udveksle vielsesringe som et tegn på engagement. Du kan udveksle nogen måde, såsom en Bibel. Du får parrets bibler eller endda brudens Bibelen, gommens Bibelen i disse dage med lidt noter af rådgivning på hver side med hensyn til ægteskab. Det er en meget nyttig gave, og som du læser det hver dag, du husker og forny engagement du har foretaget i dit livs kærlighed på denne awesome bryllupsdag!
Ære din mor og mor-in-Law, I brudebuket, kan du få yderligere to roser eller blomster vedlagt løst. Når du når midtergangen give blomsten til din far og bede ham om at give steg til din mor. Eller også når man når stolen, hvor din mor sidder, give hende rosen selv. Så efter vielsen tager ud på den anden løs rose og give den til din mor-in-law, inden du går op ad kirkegulvet. Det er en varm gestus af ære de to vigtigste kvinder i dit liv.
Du kan også få unikke bryllup ceremoni musik ideer, ligesom har nogen synge særlige numre før brylluppet at holde gæsterne underholdt. Husk, at med disse unikke og anderledes bryllup ceremoni ideer, er du ikke gør op med den traditionelle bryllup ceremoni omrids. I stedet, er du tilføjer et personligt præg på afsagt vielsen format, for at gøre brylluppet mere speciel og mindeværdig!

Mørkt hår med blonde Højdepunkter
Engagement Fondsbørsmeddelelse Ordlyd
Baby Shower: Corsage til Baby bruser
Ekstremt Funny Jokes
Gaver til Girlfriends
Smigrende Badedragter
Cash for Gold fidus?
Pool Fægtning Designs
Fleece Tie Blanket
Custom Bruser Designs
Tromlebremse Fjernelse