Udendørs pudebetræk

Sidder på verandaen eller på terrassen med din familie og venner, der nyder en afslappet aften, er en perfekt måde at slappe af og glemme bekymringerne af dagen. Hvad tilføjer det ekstra bid af komfort er den udendørs tilbehør som sofa sæt, stole, hængekøjer, udendørs pudebetræk et al. Men mange sidelinien den udendørs puder. Disse puder ikke kun tilføje farve til dine udendørs indstilling, men også give den nødvendige komfort og snugness.
Typer af Outdoor pudebetræk
Der er masser at vælge imellem, hvad angår stil, størrelse, tekstur, farve og stof, når det kommer til udendørs pudebetræk. Den eneste bekymring er om holdbarheden af ​​udendørs pudebetræk. Sådanne puder vil blive udsat for ekstreme vejrforhold, såsom varme og regn, især hvis du glemmer at få dem inde i huset til tiden. Udendørs puder kan tilføje, at ekstra pift til din terrasse eller baggård. Som sådan, er det vigtigt at vælge den rigtige pude dækker, eller resultaterne kan være skuffende. Du er nødt til at tage hensyn til de udendørs møbler og tilbehør, og gå efter en pude dækker, der øger den skønhed i din udendørs. Style-klog, kan du lave en fantastisk effekt, hvis din pudebetræk, gårdhave stole, gårdhave paraplyer osv., er alle matches. Du kan vælge fra en bred vifte af muligheder i form af stil og størrelse. Du kan vælge mellem pyntepuder, accent pude, eller en enorm styrke pude, der passer til din stil. Eller du kan også have en blanding af alle disse pude typer i varierende størrelser. Alle sagt og gjort, stil er ikke det eneste at se til i pudebetræk, skal du tjekke holdbarheden så godt. Den udendørs pudebetræk bør være i stand til at overleve forme, regn, varme og meldug så godt. Det ses, at udendørs pude dækker stoffer, der er flettet bruger en akryl løsning tendens til at vare længere. Dette stof menes at modstå falmning af farve samt UV-stråler. Når du har valgt din udendørs pudebetræk, skal du holde dem omhyggeligt så godt. Regelmæssig grundrengøring som afstøvning og vask med mildt sæbevand er afgørende.
Sådan Gør din egen Udendørs pudebetræk; Tag farverige ænder klud (hvilket ikke er andet end en bomuldsstof. Den er tung med almindeligt vævet mønster) som matcher din have tilbehør og havemøbler. Sørg for at det er mug og vandafvisende. ; Læg and klud med forsiden nedad. ; Du skal måle to firkanter ca 17×17 inches i længden og holde en ekstra tomme for syning sømmene. Mark disse målinger med en kridt. , Nu skære ænder klud præcist som pr målingerne og pin dem sammen i overensstemmelse hermed. Husk at holde en margen på den halve tomme, og sørg for den forreste sider af kluden vender mod hinanden. ; Når dette er gjort, kan du begynde at sy. Hold fjerne ben, som du maske. ; At forankre den tråd ordentligt ind i stoffet kan du sy en ligesøm søm ved at køre et par sting op og ned. ; Når du syr den første side, stop på hjørnet og løft trykfoden, og drej stoffet for at starte sy den anden side, at give puden skarpere hjørner du kan skære en trekant fra hjørnerne af den dækning, når du har nået den sidste side. ; Når du har syet tre sider, satte pudebetræk ned i puden. Nu sy op den åbne del af dækslet. Fold stoffet indad, og når du når til slutningen af ​​denne side, anker og afslutte sømmen. , Du kan bruge din kreativitet og innovation ved at bruge din egen udendørs terrasse ideer, og omfatter pudebetræk i dem også. Du kan bruge stof maling og lave smukke mønstre på pudebetræk, eller du kan spore et flot design og sy det selv. Du kan også bruge pailletter, spejle og andre sådant materiale til at gøre pudebetræk mere attraktiv. Når du har den perfekte udendørs pudebetræk, vil du se for dig selv, hvordan det øger skønheden i dit udendørs.

Flip flops med Arch Support
Hvordan man laver en Hamp Armbånd Out of String
Funny Øgenavn for fyre
Tillykke Brev Eksempel
Interiør Paint Color Idéer
Trellis Design Idéer
Måder at sige Jeg elsker dig på forskellige sprog
Haiku: Eksempler på Haiku digte
Pomelo Tree Care
Rengøring Grout Haze
Våddragter til kvinder