Tie Dye Teknikker

Tie dye teknikker give dig ett mulighed til nemt lyse op din garderobe og eksperimentere med farver og tekstiler på din egen. I denne artikel deler jeg nogle enkle tips til at bruge uafgjort dye teknik for begyndere.
Hvad er Tie Dye Teknikker?
Tie dye teknik og design hører under kategorien af ​​modstå farvning metoder. De omfatter oprettelse af unikke mønstre via modstå eller kontrollere udbredelsen af ​​farvestoffet over en tekstil stof. Spredningen af ​​farvestoffet styres af manipulere tekstildug gennem foldning og koblingssalg. Dette skaber smukke farvemønstre. These tie dye foldning teknikker er ganske enkel og kan bruges til farve tøj, sengetæpper eller næsten enhver naturlige stof. Denne farvning teknik reagerer godt på naturlige tekstiler de holder og absorbere farven bedre. Skønt tie dye teknik har været i brug siden antikken blev det populariseret i 1960′erne af hippie bevægelse og fanget på når musikere ligesom Janis Joplin, John Sebastian og Joe Cocker populariseret det. Som jeg sagde før, generelt naturlige bomuldsstoffer underkastes binde dye teknikker og lys farvede dem foretrækkes da de giver fremragende kontrast.
Reguleringsmiddel Dye
Mange forskellige typer af farvestoffer findes til brug i denne binde farvestof teknik. Den mest foretrukne dem er Procion MX fiber farvestoffer. Disse reaktive farvestoffer særdeles binde vel med naturlig cellulose baseret stof og silke. Om binding til at gå godt, skal pH-værdien skal hæves, der opnås ved tilsætning af natriumkarbonat.
Generisk Procedure af Tie Dye Techniques
Slipset farvning teknikkerne meste variere afhængigt typen af ​​farvestof anvendes, og de sammenklappelige eller knuder anvendte teknikker. Der er to typer af farvestoffer, der anvendes i denne metode. Den ene type af farvestoffer sælges som et pulver som skal blive blandet i vand til brug, mens den anden type er væske, der kan anvendes direkte. Den flydende farvestoffer er dyrere end pulveret farvestoffer. Vælg den farve henhold til dit budget og den type af farver, du vil bruge.
Lad mig understrege en generisk fremgangsmåde til gennemførelse af tie dye teknik og design, som er fælles, uanset den anvendte type farvestof. En almindelig anvendt teknik er squeeze flaske farvning. Her er de ting, du skal bruge:; Stoffer eller tøj der skal farves, natriumhydrogencarbonat (soda) & salt, Special farvestof i forskellige farver (pulver eller flydende); Squeeze flasker / Skåle, Handsker, Gummibånd, vand spand; Når du er klar med alle disse ting, proceduren forude er som følger.
Læs fabrikantens anvisninger. De fleste typer af farvestoffer skal blandes op med varmt vand salt og soda før brug. Efter at udsætte farvestoffer til den anbefalede behandling, gemme dem separat i forskellige klemme flasker eller skåle. Du kan have til våd det tøj, før du kan anvende farvestoffer.
Når de farvestoffer er klar til anvendelse, kan du begynde med folde og binde tøjet. Der er forskellige måder, hvorpå du kan folde og knude tøjet til at skabe mønstre. Twist og knude stoffet og anvende elastikker på forskellige længder for at sikre, folderne bliver på plads. Du kan eksperimentere med forskellige slags folder og knuder på hver stof.
Så enten anvende de forskellige farvestoffer på forskellige dele af et stykke stof ved hjælp af klemme flasker eller dip vælger dele i en skål fyldt med farvestof væske. Lad farven suge ind i stoffet ordentligt. Bruger farver i henhold til farven af ​​stoffet. Når den farvestoffet er gennemblødt i, vride kluden for at slippe af overskydende farve, der ikke har bundet.
Derefter forsegle stoffet indersiden ett plastikpose og lad det tørre ud. Ideelt set bør have lov at være farvet for en dag. Efter tøjet har tørret nok skylle dem med varmt vand at holde elastikker bundet i plads. Igen give det et koldt vandbehandling efter fjernelse af elastikker. Med det, vil de fleste af de overskydende ikke-bundet farvestof blive fjernet. Lad tøj tørt for en dag hvorefter de vil være klar til brug.
Læs mere på:; Tie Dye Teknikker og instrukser Tie Dye Folding Teknikker, hvordan man Tie Dye en Skjorte, Så disse var generiske oplysninger om de fleste binde farvestof teknikker. At få forskellige former for tie dye mønstre, skal du improvisere på knuder, primære og folde teknikker, som kan udvikles gennem eksperimenter og praksis!

Verbale overgreb i Forhold
Kids Party Food om et budget
Pegboard Storage
Draperier Idéer
Trendy Hairstyles for mænd 2010
Vasketøj Vaskemiddel til Baby’s Tøj
Hvid blomstrende Buske
Positive gruppepres
Petunia Care
Frisurer til Skole
Boutonnieres for Homecoming