Tabe sig hurtigt: Foderet at tabe sig hurtigt

Der er hundredvis af at tabe sig hurtigt kost idéer, det er simpelthen ikke muligt at holde styr på dem alle. Nogle af dem gøre høje krav for at miste nogle urimelige mængde af pounds i tre til ti dage. Men ikke alle disse kostvaner arbejde. Foderet at tabe sig hurtigt er en god måde at droppe et par pounds, når du skal passe ind i din brudekjole eller har en meget vigtig begivenhed at deltage. Men disse hurtige vægttab kost bør ikke følges i længere perioder, da de kan gøre dig syg. Her vil vi diskutere nogle af de tabe sig hurtigt kostvaner, der virker.
Bedste kost for at tabe sig hurtigt
En af de bedste kost for at tabe sig hurtigt er det 3 dage diæt eller tun kost. Denne diæt varer kun tre dage, og i løbet af disse dage kan du kun spise fødevarer i portioner, der er godkendt af denne diæt. De 3 dage diæt plan er angivet nedenfor.
DayBreakfastLunchDinner; Dag 11 Cup sort te eller kaffe, 1 toast med jordnøddesmør, ½ grapefruit150 g dampede tun steak, 1 kop sort te eller coffee100 g dampet kyllingebryst, ½ kop dampet grønne bønner, 1 æble, 1 gulerod, 100 ml vanille is; Dag 21 kop sort te eller kaffe, 1 blødkogt æg, 1 toast, 1 banana200 g stegte tun bøf, 5 saltine kiks, 1 kop sort te eller coffee1 små grillet oksekød bøf, 1 dampet gulerod, 1 banan, ½ kop dampet broccoli, 50 ml vanilleis; Dag 31 kop sort te eller kaffe, 5 saltine kiks, 1 ost skive, 1 lille apple1 omelet, 1 toast, 1 kop sort te eller coffee200 g tun filet, ½ kop dampet baby gulerødder, ½ dl dampet broccoli buketter, 1 melon kile, 50 ml vanilleis
Dette 3 dage kostplan virker, fordi det har meget færre kalorier i hvert måltid. Den daglige indtag af kalorier er omkring 1000, og dette kan gøre nogle mennesker føler sig trætte og sultne hele tiden.
Flydende kost for at tabe sig hurtigt
En tabe sig hurtigt kost, som er ganske svært at følge, er lemonade kost. Det er en flydende kost, der hævder, at du kan tabe 10 til 20 pounds i en periode på 10 dage. I denne diæt du er nødt til at drikke limonade og vand hele dagen, og ingen fast føde er tilladt. Du skal også drikke en saltvand flush om morgenen og et naturlægemiddel afføringsmiddel te natten. Det er en detox kost, der hjælper kroppen med at slippe af med alle giftstoffer og affaldsstoffer, som fører til vægttab. Denne diæt er ganske strenge og bør ikke ske ved mennesker, der er hypoglykæmiske, da det vil føre til svimmelhed og fald i blodsukkeret.
Crash kost for at tabe sig hurtigt
Kål suppe kost er en af ​​de gode kostvaner for at tabe sig hurtigt. Det er en 7-dages kost plan og i løbet af de syv dage kan du have kål suppe sammen med nogle begrænsede fødevarer. Når du er på en kål suppe kost, du kan have lige så meget kål suppe som du vil, og alle frugter og grøntsager, der ikke er højt indhold af sukker. Stivelsesholdige grøntsager som kartofler, er søde kartofler ikke må spises på denne diæt. Du kan også få salater med friske grønne bladgrøntsager uden høje kalorier og cremet dressing. Usødet frugt-og grøntsagsjuice sammen med lynstegte grøntsager kogt i olivenolie kan også indtages, når du er i denne tabe sig hurtigt kost.
Det var nogle gode kostvaner for at tabe sig hurtigt. Alle disse kostvaner kan hjælpe dig med at tabe nogle ekstra pounds hurtigt, men de bør ikke følges i lang tid. Andre tabe sig hurtigt kost planer, som også er effektive, er grapefrugt kost, Scarsdale kost, Hollywood kost og South Beach kost. If tabe vægt er et langsigtet mål for dig, så den bedste måde at gøre det ville være at gå på en sund kost sammen med en ordentlig øvelse regime. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at tabe sig, men også sikre, at du ikke genvinde vægten tilbage.

Rodet Hairstyles
Solskoldning Relief Tips
Kjoler til at bære til et bryllup Som gæst
Aktive lyttefærdigheder Øvelser
Svigermor Gaver
50:e bryllupsdag Gaver til Bedsteforældre
Pajama Party Invitationer
Ideer til Mother of the Bride Kjoler
Hjemmesko med Arch Support
Flisebelagt bruseniche
Forår Bryllup Idéer