Split Rail Hegn Design

Der er enighed om, at god hegn gør gode naboer og det er også et kendt faktum, at hegnet er en distancere struktur, der adskiller og beskytter et hus. Men man enige om, at hegn har deres egen rolle at spille, som er specificeret af husejere til hvem de tilhører. For eksempel er nogle hegn så store, at de indhyller hele huset, mens nogle hegn lå der, som om de ikke har noget andet valg! De er temmelig åbne og slags ‘se igennem’. Snarere end beskyttelse, er disse hegn bygget til at skelne mellem en ejendom og en mat tiltrækningskraft for de udenforstående. Split jernbane hegn design falder i sidstnævnte kategori. De er meget rustikke, forenklede, men attraktive slags hegn designs, som du kan have.
Alt Om Split Rail Fence Designs
Split jernbane hegn design blev populær i løbet af det 19. århundrede. Et interessant faktum om den opdelte jernbane hegnet, er, at der er nogen hegnspæle anvendes i de fleste af disse strukturer. Standardstørrelsen hegnet del, som anvendes til 16 ½ fod, som nu varierer meget. Senere under verdenskrigen æra, den kablede grænsen hegn blev en fælles tendens, og den opdelte jernbane hegn var efterladt i en span af tid. Men de er stadig en populær indhegning mulighed og har set en genopblussen i den amerikanske forstæder. Cedertræ er den mest foretrukne lumbal for split jernbane hegnet. Det bliver brugt som et af de mest interessante landskab design muligheder. Det er vigtigt at huske, at opdele jernbane hegnet er ikke en træ privatliv hegn design, men det er en emblem af hyggelige liv på landet.
Split Rail Hegn farver; Der findes tre grundlæggende stilarter, hvor du kan installere opdelingen skinne hegnet ind i din landskab. Installation af en split skinne hegn er også meget let og omkostningseffektivt. Første er den konventionelle zig-zag split jernbane hegn, som er bygget i en række specifikke rette vinkler langs ejendommen. Den nederste række af hegnet er placeret enten på jorden eller træklodser og senere skinnerne er fastsat i den alternative segmenter til den ønskede højde af hegnet. Zig-zag hegnet typisk ikke brug for nogen stillinger, men hvis du planlægger at sætte husdyr i det, så du bedre vælge hegnspæle. Anden type er den lige-split jernbane post. Den anvender et sæt af to hegnspæle, der er fastsat til intervallet på mindre end 1 fod. Træklodser bruges til at øge højden af ​​stillinger. Tredje populære slags split jernbane hegnet er den amerikanske stil split jernbane hegn, der udnytter hak stillinger, der er placeret for enden af ​​skinnerne. Det er den billigste form for split jernbane hegn stil.
Split Rail Hegn Ideer; Split jernbane hegn design kan dekoreres yderligere, mere, med det rigtige og kreative taktik. Nu, at du er klar over den opdelte jernbane hegnet design, er det også vigtigt at forstå de faktorer, der kan gøre dette træ hegn stil endnu mere tiltalende. Som vi ved, cedertræ er det mest populære materiale, der anvendes til fremstilling af split jernbane hegnet, da det komplimenter alle former for landskaber. Du kan helt sikkert bruge dele jernbane design til hegn your stuehus, hestestald, husdyrbrug, osv. Hvis du er ved at lære hvordan man opbygger en træ hegn til stenet og ujævnt terræn, så lad mig fortælle dig, at opdele jernbane hegn er den perfekte løsning til dig. Imidlertid kan installere split jernbane hegn se ud af sted for en ejendom, der har en formel look. Derfor skal du sørge for udmærket, hvor du installerer delt skinne hegn. Bortset fra cedertræ, kan du også vælge bambus split jernbane hegnet, det ser unikke og ukonventionelle.
Det bedste er, at den opdelte jernbane hegnet omkostninger er inden for rækkevidde af en gennemsnitlig husejer. Nå, det var alt, hvad jeg havde at fortælle dig om delte jernbane hegn design. Jeg håber, at oplysningerne i ovenstående artikel vil vise sig at være nyttige i dit landskab udviklingsprojekt. De bedste hilsner,

Emergency istandsættelse
Fedtet hud Hjem Retsmidler
Laminatgulve Reparation
Dianthus Care
Bedste Eye Cream
Hvordan man kan klare skyet poolvandet
Lang Inverted Bob
Indretning små rum
Brown Sugar Scrub opskrift
Hvordan man bruge olivenolie i Hair
Slidbane slidmønstre