Slankende Badedragter for plus size kvinder

Det er virkelig en tragedie, at i et land, hvor 40% er kvinder plus size, man oplever en stor svært ved at finde dametøj ovenfor størrelse 8. Finde plus size badebukser er endnu mere udfordrende. Dem, der findes i plus størrelser er for det meste lidet flatterende og som tager sigte på at dække op i stedet for hvilket understreger kurver. Disse er for det meste sort eller marineblå blå med nederdele eller unfeminine dreng cut Shorts. These badetøj gøre meget for at skjule fejl i kroppen og fremhæver dine aktiver. Men, i den seneste tid, har designere vågnet op til efterspørgslen efter trendy og slankende badetøj til plus size kvinder.
Hvordan vælger Slankende Badedragter for plus size kvinder
Der er en vis faktorer at du skal overveje, samtidig med at købe slankende badetøj til plus størrelse kvinder. Først og fremmest skal du overveje det formål, som du vil være iført en badedragt, da det vil dominere valget af stof og stil. Hvis du skal til at bære det for vand aerobic eller andre aktiviteter i en swimmingpool, så du gerne vil gå efter et stof, der er klor resistent. Desuden vil du også brug for en stof, der ikke kommer i vejen for din aktivitet. Et stof, der tilbyder en komplet bevægelsesfrihed er ideel i denne sag. Stoffer gerne bomuld har tendens til at blegne i chlorerede vand henviser til, at stof ligesom latex mister de elasticitet i nogle dage, resulterer i grimme buler på skæve steder.
Mest slankende badetøj til plus størrelse damer er designet for at skære ned på deres udseende. Disse omfatter en slankende i fronten, der tager pounds væk fra maven og giver det en ekstra støtte. Støtte er den vigtigste ting, du skal lede efter mens valget slankende badetøj. Some badedragter tilbyder en hylden bh, mens nogle har en indbygget bh i varierende kop størrelser. En indbygget BH er til enhver tid at foretrække end en hylden bh. Se altid efter en ret kop størrelse, så din komfort niveau er på sit højest. Anden ting er at være opmærksom på er skåret af benet. Beskeden eller lige ben snit måske ikke altid ser godt ud på plus size kvinder. Der er noget galt i at gå for højt snit, da det hæver sig over den største del af benet, tage opmærksomhed væk fra denne del.
Hvis du er en tung busted kvinde, vil det være fornuftigt ikke at gå efter kaste halsudskæringer. Slankende badetøj fås i design, der tilbyder frontale dækning og dyb ryg. Sådanne mønstre og halterneck stilarter er ideelle for kvinder med tunge bustlines. De fleste plus size kvinder går til mørke farvede badetøj tænker, at disse farver ville gøre dem til at se slankere. Men der er ingen grund til at holde sig til disse ensartede farver, som du kan gå til dristigere farver, så længe det er smigrende mønstre. En stribet badedragt med en V-formation ser især fantastisk på store kvinder. Du kan også gå for blomstermotiver mønstre på mørk baggrund, da de tilbyder en elegant og feminine look. Hvis du er på udkig efter dækning ups til team med din badetøj, saronger er de bedste stykke tøj. Du kan gå til dristige farver og mønstre i saronger, hvis du har en badedragt i neutrale farver.
Hvor finder man Slankende Badedragter for plus size Kvinder
Supermarkeder og butikscentre er bestemt ikke de steder at kigge efter slankende dragter for kvinder. Fordi, som nævnt ovenfor, vil du sjældent finde noget interessant i størrelserne 8 eller derover. Derfor ville den bedste løsning være at finde mærker, der navnlig har at gøre i plus size tøj og besøge deres respektive butikker. LL Bean, Chadwicks, Eddie Bauer, Land’s End er nogle modemærker, der tilbyder imponerende udvalg af slankning badetøj for kvinder. Nogle online butikker tilbyder også en stor samling af slankning badetøj. Ikke kun de tilbyder tøj i størrelse 14 til 26, men også tage højde for særlige behov hos kvinder, som har haft mastektomi kirurgi. Overflødigt at sige, disse slankende badetøj er meget populære blandt kvinder.
Således slankende badetøj til plus størrelse kvinder er ikke et stykke sjældenhed længere. If du jagt på højre pladser, vil du ende med at få præcis, hvad du søgte!

Bed Målinger
Valg af Interiør maling farver
Tribal Dragon Tattoo Design
Papirhåndklæder vs Håndtørrere
Fun Jubilæum Ideer til Ham
Dyrkning Pinto bønner
Middelhavet Boligindretning
Komplet Baggrund Check
Gør Hair Tykkere
Eye Makeup Tips til brune øjne
Dating Tips til tredje date