Sådan installeres Vinyl Siding

Installation af vinyl sidespor er en god mulighed, da det er meget mere billigere end træ sidespor, og det er også let at vedligeholde. Det anvendes som udvendig beklædninger i huse og bruges til både pynt og vindtætning. Det bedste ved vinylbeklædning er, at du ikke behøver bistand fra en professionel til at installere det, som du kan gøre det selv. Vinyl sidings kommer i mange forskellige farver, der passer med dit hus maling og de fleste vinyl sidings kommer med en levetid garanti. Med korrekt planlægning, rette værktøjer og en DIY vinylbeklædning installation guide, kan du lære at installere vinyl vigespor. Her vil vi fortælle dig, hvordan du installerer vinyl sidespor.
Sådan installeres Vinyl Siding Around Windows
Her vil vi guide dig trin for trin, hvordan du installerer vinylbeklædning omkring et vindue. Før du lære at installere vinyl sidespor, bør du have de rigtige værktøjer til projektet. Det vigtigste værktøj for installerer vinylbeklædning er frigørelse værktøj kaldt zip værktøj. Zip Værktøjet kræves til fjernelse eller erstatte vinylbeklædning dvs gammel eller beskadiget. Nu første trin i installationen vinylbeklædning er at forberede den overflade som du vil fastgøre sidespor. Rengør overfladen af ​​muren, hvor sidespor skal fastgøres og sørge for, at der ikke er nogen skidt og snavs. Hvis der er revner eller huller på væggen, så få dem udbedret før du fortsætter. Vandtætning bør ske ved at du installerer bygge papiret over væggene. Fugtisolering af muren er meget vigtigt, da fugt kan gøre vinylbeklædning skud og blive beskadiget.
Dernæst køber en 10-tommer bred rulle i aluminium og skær dem i 5-tommer bredbånd. Lim strimler på top og sider af vinduet. Dette vil bidrage til direkte vand til forsiden af ​​beklædning for nem dræning. Dette er kendt som blinker vinduet. Så snart du er færdig installere aluminiumsstrimler, er næste trin, hvordan du installerer vinylbeklædning er at skære en del af J-kanal vinylbeklædning, der er 2 inches længere end bredden af ​​vinduet. Markerer vinylbeklædning, 1-tommer fra hver ende med en hobbykniv og wrap af vinduet med sidespor. Start installere vinylbeklædning på den nederste halvdel af vinduet. At installere vinylbeklædning, læg det under vinduet og efterlade en ekstra ¼-tommer hul på hver side til ekspansion. Now søm vinylbeklædning på plads at sikre, at du ikke køre neglene helt i. Mål og skære den anden vinylbeklædning stykker for den øverste del af vinduet og dens sider og løse dem på samme vej.
Sådan installeres Vinyl Siding Over Mursten
Under kedelig tegl eller sten vægge er en stor hovedpine, da det er svært at installere noget på overfladen. Men det er muligt at gøre vinylbeklædning anlægget i klodser. Her vil vi guide dig om, hvordan du installerer vinylbeklædning over mursten. Det første skridt er at måle den overflade, som De ønsker at installere vinylbeklædning og notere ned dens længde, bredde og højde. Efter du har dine mål, køb vinylbeklædning i farve efter eget valg og også købe forskalling opbakning og 1 ½ tomme trælister til dit projekt. Nu installere underlaget opbakning på murstensvæg direkte ved hjælp af konkrete skruer og søm og rum dem omkring 12 inches fra hinanden. Nail 1 ½ cm tyk træ strips på underlaget opbakning og derefter søm vinylbeklædning over det.
Det var alt om, hvordan du installerer vinyl sidespor. Der er mange typer af vinylbeklædning samt mange forskellige vinylbeklædning farver, du kan vælge imellem. Vinyl sidings er holdbare og omkostningseffektiv og hvis følg tips om installering vinyl sidespor præcist du en smuk sidespor der vil vare længe.

Skæring Granit bordplader
Konvektionsovn Vs Microwave
Tidsfrist Toner for T-mobile
Draperier Idéer
Træ Braids
Party Tema Ideer til voksne
Sedimenter i Vin
Navel Piercing Information
Simuleret Diamond Engagement Rings
Bicep Tatoveringer
Bil batteri Genbrug