Rodet Bun: Hvordan man gør en rodet Bun

De rodede boller er en af ​​den perfekte updo frisurer, der passer til næsten enhver lejlighed. Uanset om du er i gymnasiet, eller gå til skolebal, eller er ude for en middag, eller ledes ud til en grand begivenhed, det er en one-stop-løsning til ethvert arrangement. Det er nemt at gøre (fordi det er rodet, og du behøver ikke at være perfekt med det). Faktisk er det kun ikke er det svaret på din frisure elendighed til forskellige lejligheder, det er den bedste måde at tackle en dårlig hår dag. Trendy og smarte, men alligevel fornemme og sofistikeret, og du kan bare ikke gå galt med den rodede bolle. Præsenteres her er en guide til hvordan man gør en rodet bolle, til lange og krøllede hår.
Rodet Bun: Hvordan man laver en Messy Bun for lange hår
De rodede bolle frisure der virker bedst for dem, der har hår, der er skulder længde eller længere. Dem med kortere hår kan være i stand til at skabe en rodet bolle med et hår rotte. Tag et kig på dette trin for trin guide om hvordan man laver en rodet bolle. ; Start med almindelig shampoo og konditionering rutine. Håndklæde tørre dit hår. ; Tag en lille mængde glatning hår gel og anvende det over det hele, fra roden til spidsen af ​​dit hår. Kør dine fingre gennem håret, så gelen er jævnt fordelt. ; Nu blow-tørre dit hår med medium varme, ved at tage fire-tommer hår sektioner, og hold hårtørreren omkring 3-4 inches væk fra håret. Ret dine hår med denne proces. For nogle hjælpe med dette trin læse, hvordan du blæse tørt hår lige. ; Hvis du har en marginal, adskille den fra resten af ​​dit hår. Kam alt dit hår tilbage. Udjævne dit hår med hænderne, og anvende en non-aerosol hårspray på kronen. Igen, børste dit hår og udglatte det. ; Bend ned, så alle dine hår er vendt fremad. Brug en pagaj børste og indsamle alt dit hår, binde det til en høj hestehale, hvis du ønsker en høj rodet bolle, eller på nakken af ​​din hals, hvis du ønsker en lavere rodet bolle. For en lavere rodet bolle du behøver ikke vende dit hår frem og samle det i en hestehale. Gør det bare i den regulære måde. Brug en elastisk, der matcher din hårfarve. Udjævne alle de bumps, som kan have dannet på kronen med hånden, eller ved hjælp af pensel. Du skal dog ikke gøre rottehaler stram. Efterlad en lille ‘poof’ rundt på kronen og rundt for at give håret mere volumen og opnå den perfekte rodet bolle. , Bo i samme situation, og fan ud dit hår i alle retninger, så det er som et springvand. ; Hold midten af ​​springvandet, og start hvirvlende dit hår ender omkring centrum, i urets retning. ; Hold gøre dette, indtil alle dine hår er gemt i og omkring bolle. Husk, at boller skal bindes løst. ; Fastgør boller på plads, ved hjælp af ben. Drille rulle lidt, så det forekommer mere omfattende. , Nu køre dine fingre gennem håret på din krone, så det er lidt løsnet fra elastisk. Dette tilføjer også tekstur til den samlede look. ; Bær en tynd, sort pandebånd tre inches væk fra håret linje. Bær en anden to inches væk fra den første. Brug en mørkere hår band til lys hår, og en lysere hår bånd til mørkt hår. , Og endelig, hvis du har altid ønsket at holde dit hår i en bolle med et hår pind, nu er det tid til at stikke en gennem din bolle for den endelige effekt. ; Din pandehår kan styles enten i en bølget måde, eller straight, afhængigt af dit valg. ; Messy Bun: Hvordan man laver en Messy Bun til krøllet hår
For dem, der har langt, krøllet hår, der beskæftiger sig det med, kan til tider være svært. En god måde at style det da, er det rodet bolle frisure. Det er hurtigt, og sparer dig besværet med at rette det, så det er let overskueligt. Plus, den sætter din krøllede hår til en fordel, da disse rodet updos look ‘Messier’, når stylet med krøllet hår. Bare husk, dit hår skal være helt tørre, når du prøver denne frisure på krøllet hår. ; Let børste dit hår. Gør det ikke kraftigt, da den naturlige krøller så bliver kruset og ser dårligt. ; Binde det op i en hestehale med en elastisk, enten højere eller lavere, afhængigt af dit valg. ; Igen bøje sig ned og skabe håret springvand. Twist det løst omkring elastisk. ; Fastgør det med nåle, og bruge en hårspray til at holde det på plads. ; Løsnes nogle krøller fra din krone til at indramme dit ansigt. Og endelig, accessorize med nogle interessante hår tilbehør. Prøv nogle søde sommerfugl klip, eller enhver anden interessant formede farverige klip rundt omkredsen af ​​din bolle. ; Sport en rodet bolle, hvor du vil, når du vil. Som jeg sagde før, du kan bare ikke gå galt, ikke når du nu ved hvordan man gør en rodet bolle.

Sådan Gør dit hår vokser hurtigere og længere
Blomstrende Træer og Buske
Fall Wedding centerpieces om et budget
Hvad kommer først – Concealer eller Foundation
Geranium Care
Brudekjoler Med Color
Calla Lily Tatoveringer
Hvad er en Konvektion Ovn
Læderpleje Rådgivning
Sådan får du en kæreste
Introvert personlighed