Pool Hegn forordninger

Hvad er fællesnævneren mellem trafik og pool hegn forordninger? Lad os finde et svar på dette spørgsmål. Svømning er en af ​​fornøjelserne at hver eneste lide at nyde nu og da. Men for dem, der har ingen adgang til strandene, floder eller søer, er nødt til at afhænge af swimming pools for deres svømme. De puljer uden sikkerhedsforanstaltninger installeret kan blive årsag til dødsulykker for en person, som børn, der er nysgerrige om alt. Du kan næppe finde et barn, der ikke kan lide at lege med vand, og af denne grund en tilgængelig vandområdet viser sig at være en uimodståelig fristelse for et barn. Det vil være en forbrydelse at forhindre et barn i at blive nysgerrige, men det er muligt at nægte ham en indgang til en swimming pool, når han er på sin egen, ved at gennemføre poolhegnet regler. Sikre sikkerheden for de mennesker er målet deles af alle de regler, herunder både trafik og pool hegn forskrifter samt.
Swimming Pool Hegn forordninger; Selv om der ikke er nogen føderal lov om poolhegnet forordninger, at man skal følge, flere af metropolen og byer har det i bygningen koden. Reglerne for sikkerheden af ​​forskellige typer af swimmingpools er anderledes på grund af forskellen i de måder, hvorpå disse kan tilgås. Disse pool barriere forordninger ændre sig fra by til by og man skal høre de lokale myndigheder, før du implementerer dem.
Udendørs swimmingpools, I tilfælde af udendørs swimmingpools, at antallet af swimming pool sikkerhedsregler man nødt til at brak er ikke så få som for over jorden pool. Følgende er en liste over regler, der kan være til nytte for dig. ; Hvis poolen er installeret i hjemmet, så at adskille det, for at begrænse adgangen til det skal gøres ved hjælp af et hegn, en mur, som helt omgiver puljen. ; Højden af ​​denne fastholdelse barriere skal mindst 4-5 meter, og alle dekorative arbejde på ydersiden af ​​det må ikke tilbyde nogen form for støtte til klatring barrieren. ; Barrieren skal være opført på en sådan måde, at der ikke er huller mere end 1? inches lang, så for at forhindre børn og kæledyr glider gennem dem. ; Hvis swimmingpoolen hegnet er lavet af kæder hegn, så puljen hegnet regler bestemmer, at dens sporvidde ikke må være mindre end 11. Det er at foretrække, at det er i størrelsesordenen 14 eller 16 gauge. ; Det er vigtigt, at der er en afstand på mindst 20 inches mellem puljen hegnet og vandet. Denne tomme plads letter let gå en tur langs kanten af ​​bassinet. ; Porten, der giver adgang til pool, skal være forsynet med en selvlukkende og selvlåsende mekanisme, således at en person forlader i en fart, bør ikke lade det stå åbent. Hvis det er en lås, der bruges som en selvstændig låsemekanisme, så skal det være installeret mindst 4-5 meter over jorden. ; For at forhindre en uautoriseret adgang til swimmingpoolen, installere en alarm på porten i hegnet er en nem løsning. ; Det er meget vigtigt, at kløften mellem den nederste kant af hegnet, og jorden ikke bør være mere end 4 inches lang. Det er for at forhindre, at børn og kæledyr fra kravle under det. Dog uden at efterlade hegn clearance er en bedre løsning, da den vil forhindre at selv små dyr fra at blive i poolen. ; Over Ground Svømmehaller; For over jorden puljer eller bærbare swimmingpools, hvilket sikrer sikkerhed fra en uheld er nemt, så dens mur fungerer som en barriere. Dog skal man sørge for at bruge en aftagelig stige, som man er nødt til at klatre for at få adgang til denne type pulje, således at kontrollere, hvem der kan få adgang til den. Ovenstående jorden pool hegnet regler siger, at selv om toppen af ​​denne pulje er på en betydelig højde over jordoverfladen, skal den være forsynet med en ekstra barriere.
Ved hjælp af en swimmingpool som en rekreativ facilitet er, hvad alle er interesseret i. Ud over de forholdsregler, som beskrevet ovenfor, kan man installere swimmingpool sikkerhed dækker som det sidste forsvar mod nogle en drukning. Ved at give til puljen hegn forordninger, kan man gøre det sikkert sted så godt.

Container Havearbejde Tomater
Ideer til Mother of the Bride Kjoler
Indsugningsmanifold Runner Control
Tunge Piercing Priser
Tur i badekar priser
Fladt tag Reparation
Mode for kvinder over 50
Cedertræ Hegn Omkostninger
Personlig Spørgsmål til Spørg din kæreste
Typer af jeans
Flisebelagt bruseniche