Peer Tryk i Teenagers

Kammerater er de kolleger eller venner på din teenager, som han / hun møder hver dag. Der er nogle ligheder i deres måder at tænke og adfærd, der bringer teenagere tæt på deres jævnaldrende. Teenagere normalt bruger mere tid sammen med deres jævnaldrende, end de gør med deres forældre. Således er det meget muligt, at deres jævnaldrende vil have en effekt på dem. Det er blevet bemærket, at gruppepres i teenagere er undertiden positiv og konstruktiv, mens nogle gange, den er negativ eller destruktiv. I det næste afsnit, lad os diskutere begrebet pres i teenagere i detaljer.
Peer Tryk i Teenagers – Fordele og ulemper
Hvorvidt pres på teenagere, vil være positive eller negative ville helt afhænge af, hvordan hans kammerater og venner er. Hvis din teenager forbliver i selskab med gode, oprigtige børn fra uddannede familier, vil han få mulighed for at lære en masse af dem. Dette vil forbedre hans personlighed og generelle opførsel. Du vil se i løbet af en periode, at han er blevet en moden person, og har erhvervet evnen til at træffe rigtige beslutninger selv. Du vil også bemærke, at han lykkes med at nå sine opstillede mål og målsætninger. Peers kan opfordre dig til at gøre gode ting og kan også øge din moral ved at give følelsesmæssig støtte til tider. Sund konkurrence blandt ligemænd kan hjælpe dig med at forbedre det akademiske såvel som ekstra pensum ydeevne din teenager. Mere om negative gruppepres.
Men hvis gruppepres i teenagere er negativ, så det kan hæmme forløbet af din teenager. Bor i dårligt selskab kan tvinge teenagere at komme under pres eller indflydelse af dårlige vaner såsom at drikke, teen rygning og narkotika. Der har været mange tilfælde, hvor børn får forkælet og forpligte de største fejltagelser i deres liv på grund af negative pres i teenagere. Så forstå, hvad konsekvenserne af ens handlinger er meget vigtigt at undgå at falde ind i sådan en rod. Forældre kan spille en vigtig rolle i at bringe deres teenagere ud af gruppepres. Givet i næste afsnit er forældrenes rolle i håndteringen af ​​pres på teenagere.
Hvordan Forældre kan hjælpe teenagere til at håndtere gruppepres?
Gruppepres i teenagere er noget, der er svært at undgå selv om forældrene prøve deres bedste for. Dog kan forældre redde deres børn fra at tage den forkerte vej i deres liv ved at gøre dem til at forstå forskellen mellem gode og dårlige, og fortælle dem, hvad der er godt for dem. Denne modenhed kan nås i løbet af en periode med ordentlig vejledning og uddannelse.
Mange gange er teenagere ofte frustrerede, når de ser, at deres forældre ikke har tid til at snakke med dem. Denne mangel på dialog kan være ganske farligt som denne frustration kan køre teenagere til at gøre forkerte ting. Du bør formatere en dialogboks dig selv og forklare ting i forbindelse med deres trivsel i en venlig og nem måde. Du bør lære dem måder til at håndtere pres og hvad man skal gøre i tider med nødsituationer. Skaber tillid i dine børn er meget vigtigt, da teenagere lavt på tillid og følelsesmæssig styrke er mere tilbøjelige til at give efter for gruppepres. Du kan læse mere på:; Fakta om gruppepres, effekter af gruppepres, negative og positive virkninger af gruppepres, Peer pres i teenagere kan iagttages ved det stigende antal unge at blive involveret i kriminelle handlinger. Det har været et alvorligt problem for teenagere rundt om i verden. Ved at vejlede teenagere på en venlig måde, kan vi bane vejen for deres udvikling.

Hamp Armbånd Mønstre for fyre
Chokolade Diamond Rings for kvinder
Bilens højttalere Installation
Sjove Øgenavn for piger
Find din passion
Hvordan man Hang en lærred Maleri
Emo Hairstyles for Boys
Gulvbelægning til Kældre
Irsk Claddagh Tattoo
Double Bed Dimensioner i Inches
Blomstrende Planter til Shade