Papir Flower Origami

Origami er en af ​​de mest populære kunst papir folde. Det er en traditionel japansk papir folde kunst, som har været praktiseret fra århundreder til at skabe fantastiske papir forme. Udtrykket origami er afledt af de to japanske ord “Ori” og “Kami”, som refererer til folde og papir, hhv. Svane, kran, dragen, stjerne, etc. Listen over origami papir forme kan er endeløs. Derfor er det en sjov at lave kunst og håndværk aktivitet, som er meget populær blandt børn. I stedet for at spilde timer og timer se tv, lave forskellige papir origami modeller ikke kun hjælpe børn til at udforske deres skjulte kunstneriske talenter, men vil også gøre det muligt for dem at fokusere på noget, som er mere frugtbar.
En god håndværk papir og nogle nemme at følge papir folde origami instruktioner er alt hvad der kræves for at skabe elegante og nyskabende origami modeller. Selvom forskellige farver, størrelser, mønstre og teksturer af papirer er til rådighed i dag på markedet, hvis du er nybegynder, er det bedre at gå til tynde sprøde papirer, da de let kan bøje og folde, og giver en fin finish. Derfor uden at forsinke, lad os lære at lave forskellige papir blomst origami. Læs mere på papir håndværk og børn kunst aktiviteter.
Papir Flower Origami instruktioner
Fremstilling af papir blomst; Tag et firkantet stykke papir med de farvede nedad. Fold papiret på midten, krølle godt med begge hænder og udfolde sig, og derefter gange igen i den modsatte side. ; Vend papiret til den farvede side og ligeledes, fold papiret på midten, krølle godt og udfolde sig. Fold det igen i den modsatte side. ; Efter de dannede folder, tage top 3 hjørner ned til bunden hjørne og tryk på modellen. ; Nu fold mod midten linje og udfolde sig, og efter denne folder, åben og tromle de dannede flap. Ligeledes gentag ovenstående to trin for de andre tre hjørner så godt.
Vend den side i for-og bagside klapper, og hæve det øverste lag, fold langs den krølle. Tilsvarende gentage dette trin for de andre tre klapper så godt. , Drej til den modsatte side, og se om lige læg der dannes bag hver side af modellen. Klem folder dannes og langsomt knibe den smalle ende, så kanterne mødes bag modellen. ; Gribende den smalle kant af modellen forsigtigt, tegne den ydre kronblade tæt på hinanden, indtil de mødes. Og endelig, at forme kronbladene ved at klemme enderne og folde tilbage deres tips. ; Making Paper Lotus; Tag et firkantet stykke papir med de farvede nedad. Diagonalt gange fra begge sider og derefter folde sig ud. ; Fold hvert hjørne i centrum og to gange igen fold nydannede hjørner i centrum. ; Tilsvarende på den anden side, fold hver hjørne i centrum og derefter gange i hver nydannede hjørne med en lille mængde. , For kronblade, drage langsomt blad bagfra til fronten, som om du vender hjørnet vrangen ud. Gentag trin for alle andre hjørner så godt. , Ligeledes til andet sæt kronblade og for det tredje sæt, ikke vende hjørner vrangen ud, lige fold under første sæt. Lotus blomst er klar. ; Du kan også godt lide at læse:; fremstilling af papir Blomster; Paper Folding Blomster; håndgjort papir Blomster; Paper Folding teknikker Er de ikke let at gøre? Godt de er ikke kun let at skabe, men også sjovt at gøre. Derfor, for at gøre papir blomst origami ubesværet og i kortere tid, alt hvad du behøver at gøre er at følge disse instruktioner nøje. Nu hvor du ved hvordan man laver dem, hvad venter du på? Saml nogle farverige origami papirer og efter ovennævnte mandater, begynde at gøre smukke papir origami blomster. Fornøjelse!

Papirhåndklæder vs Håndtørrere
Plus Size Moder Groom Kjoler
Pensionering Gaver til Lærere
Kids Birthday Party Idéer
Rosmarin Te
Falsk overskæg
Køkkengulvet Fliser
20 årgang Reunion Idéer
Maori Tribal Tattoos
1 års jubilæum Gaver
Wolf Tatoveringer