Omkostninger til Tilføj en Badeværelse

Mange af jer måske har ofte undret, at det er omkostningerne ved at tilføje et badeværelse? I de følgende afsnit uddybe de forskellige elementer og deres tilhørende omkostninger intervaller. Du kan overveje følgende artikel at være en omkostningseffektiv ark, der ville hjælpe dig ud i vurdering af omkostningerne for at tilføje et badeværelse til dit hus. Badeværelset Desuden omkostninger er blevet beskrevet i detaljer, i de følgende afsnit. Det skal bemærkes, at priserne kan variere fra sted til sted og også tid til anden. Ud over at der måske også være en reel forskel mellem de afgifter, som opkræves af entreprenører, der gør det faktiske arbejde. I det hele taget er de prisklasser der er blevet nævnt nedenfor investerer mere generisk og kan ændre fra tid til anden. Det samme oplysninger kan også bruges som et svar på spørgsmålet, »hvor meget koster det at tilføje et badeværelse til en kælder?”. Du kan også henvise til badeværelse indretning.
Hvor meget koster det at tilføje en badeværelse til et hjem?
Følgende er de forskellige omkostninger, som du bliver nødt til at analysere, før opbygningen af ​​et badeværelse. Baseret på folks holdninger, der er blevet glad for de forskellige fora, kan det siges, at de gennemsnitlige omkostninger for at tilføje et badeværelse til et hus, vil beløbe sig til nogle, hvor omkring $ 15.000. Men som det sker de gennemsnitlige omkostninger for noget, afhænger af den anvendte kvalitet af materialer, og hvor stor betydning du giver til luksus.
Gipsvæg, Du skal bruge en gipsvæg at adskille de foreslåede badeværelset fra resten af ​​huset. En enkelt ark drywall måling omkring en kvadratfod vil koste dig omkring 10 dollar. Hvis du planlægger at gå ind for mere dyrere og mere robuste udgaver af drywall den per ark omkostningerne vil stige. Ud over dette, er der flere andre udgifter, såsom drywall bedrifter, gips driftsmateriel og forankring, der skal tages hånd om. En rigtig mur vil være en smule dyrere end gipsvæg, men hvis man ser på den positive side, det er holdbart og immun fra brud.
Badeværelse Fliser, Den ægte luns af dit budget vil blive forbrugt af fliser. Udgifterne til fuld flisebelægning afhænger af to faktorer, nemlig karakteren af ​​brugte fliser og overfladearealet af badeværelset, der skal dækkes i fliser. Nogle ordentlige fliser vil koste omkring $ 20 pr flise. Hvis du vælger nogle high-end dyre designer dem, per flise pris ventes at blive lige så højt som 100 USD. Ud over at der er nogle forskellige ideer, som kan bruges i stedet for fliser, såsom en vandtæt syntetisk dække. Fordelen er, at coveret er meget, meget billig og let kan anvendes i stedet for fliser, især, hvis du ikke ønsker dit budget til at køre ud af hånden. Du kan også læse mere på badeværelset gulv.
Brusebad Pan; Et brusebad pan er et andet vigtigt nødvendighed, at du bliver nødt til at overveje, mens opbygningen af ​​badeværelse. På en gennemsnitlig et brusebad gryde med en anstændig kvalitet vil variere fra $ 100 til $ 300, med en high end model spænder til omkring 500 dollar.
Toilet, man må heller aldrig glemme toilettet, der spænder fra omkring $ 200 til $ 500. Ud over at toilettet vil du også nødt til at overveje nogle ekstra udgifter, såsom flush dispensering tanke og rørsystemer for det. Afgang fra toilettet, som ville føre til kloakken, vil sandsynligvis koste en masse, og vil beløbe sig til omkring $ 700 til $ 1.000.
Badekar, hvis du planlægger på at installere et badekar, så bliver du nødt til at investere yderligere $ 500 til $ 700. Hertil kommer, at vandrør og udlevering af vand er en anden bekymring. Det samme gælder også for rør til vandforsyning. I det hele taget er omkostningerne for det badekarret vil beløbe sig til omkring $ 1.000.
At vide mere om badeværelset byggeomkostninger, kan du også henvise til:; Badeværelse Design, Badeværelse Remodeling, og jeg håber, at listen over afholdte udgifter samtidig med at tilføje badeværelset viser sig at være effektiv og nyttig. Som en lille advarsel, lad mig kommentere, at holde på badeværelset enkle og kvaliteten af ​​bygge langvarige, er en væsentlig faktor. Jeg håber inderligt, denne artikel om prisen for at tilføje et badeværelse til dit hus vil være nyttigt for dig.
Held og lykke!

Fjernelse af lim fra Skin
Bilvoks Buffer
Iørefaldende Citater og ordsprog
Metal Roof Installation Omkostninger
Naturligt lys vækkeur
Locker Tilbehør
Jomfruen Tatoveringer til kvinder
Party spil til drenge
Surprise 40 års fødselsdag Idéer
Kinesisk Conception Kalender
Gode ​​jobs for gravide