Maple Tree Fungus

Ahorn træer vokser mest i den nordlige tempererede zone og er meget almindelige i USA. Træerne varierer i størrelse alt efter arterne. Nogle er små, ca femten til tyve meter i højden, mens nogle vokse til halvfjerds meter eller mere i højden. Ahorn træer er løvfældende træer og udbrede af frø. Håndfladen formede blade, som er skimmeldannelse and lappede i grøn, rød, orange og / eller gul nuancer, styrke skønhed ahorn træer. Bladene tur karminrøde røde i efteråret sæson og har en overraskende effekt på beskueren. Før du tager et kig på ahorn træ svamp, lad os tage et kig på ahorn træ anvendelser.
Maple Tree Bruger
Der er mange typer af ahorn træer, og alle kan bruges til landskabspleje. Af træet fra ahorn træer betragtes som glimrende kilde til brændstof, og høj kvalitet trækul er lavet af træ. Træet er kendt for sin dekorative kvalitet. Den robuste, finkornet træ er nyttigt at gøre en god kvalitet møbler. Ahorn træer har en saft, der kan omdannes til sukker let. Ahorn træer bruges som tømmer til byggeri.
Ahorn træ sygdomme forårsaget på grund af skadedyr, insekter og svampe har brug for øjeblikkelig behandling. Du er formodes at vide, at hver ahorn træ kræver forskellige jord-og klimaforhold, og dermed at undgå sygdomme, ahorn træplantning bør ske ved hjælp af passende jord. Her er de krævede oplysninger om svamp på ahorn træer.
Maple Tree Fungus
Forskellige typer af svampe angreb ahorn træ. Svampe har ikke klorofyl, og de stammer næring ved fodring på træerne. Svampe er for det meste mikroskopiske, men nogle er synlige, for eksempel, svampe eller conks. Svampe er ansvarlige for de mest almindelige træ sygdomme. Bakterier og virus også få nogle træ sygdomme.
Sodet Mold Tree sygdom; Enhver træ kan være offer for sodede mug sygdom, men denne sygdom er mest almindeligt ses på boxelder, elm, lind og ahorn. Patogener er mørke svampe, som er almindelige på ahorn træer. The honningdug udskilles af sugende insekter giver dem den nødvendige næring. De kan også få næring fra exuded materiale, der kommer fra bladene af træerne.
Anthracnose; anthracnose er videnskabeligt anerkendt som Colletotrichum spp. Denne klasse af sygdomme omfatter tre sygdomme forårsaget af svampe. Disse svampe påvirker alle grene og blade ahorn træ. Lilla brune pletter langs vener og mørke brune pletter mellem eller langs venerne i ahorn blade viser forekomsten af ​​sygdommen. Træerne er mere tilbøjelige til at lide af sygdommen, i de langvarige kolde og fugtige vejr. Disse svampe kan beskadige knopper, kviste og kan påvirke fald ahorn blade. Fjernelsen af ​​de berørte blade, kviste og grene er nødvendig for at slippe af med de svampe. Du er nødt til at konsultere en ekspert, før du bruger et svampemiddel.
Tar Spot; Svampen er ansvarlig for tjære pletter på blade ahorn træ er den mest harmløse ahorn træ svamp. Tjære pletter på ahorn blade udvikler på grund af patogene svampe og er grimme. Selv om sygdommen ikke forårsager alvorlige konsekvenser for sundheden for træet, det ødelægger den smukke udseende af træet. Oprindeligt var pletter gule. De efterhånden bliver sort i farven. Tjære pletter er almindelige på spidsløn, Sølv ahorn og Sukker ahorn. Da sygdommen rammer overfladen af ​​bladene i foråret, skal det normalt resulterer i faldende blade, før efteråret. Tjære på stedet er ikke et alvorligt problem, og så ingen behandling anbefales.
Maple Wilt, Maple vil, også kendt som Verticillium Wilt, er den mest alvorlige sygdom for ahorn. Jorden dækkes svamp kaldet Verticillium, spiller en vigtig rolle i drab flere ahorn træer. Sygdom forårsaget af svampen påvirker vaskulære system i ahorn træ og ofte ender med at dræbe træet. Sygdommen er vanskelig at undgå, fordi der ikke er væsentlige symptomer af tilstedeværelsen af ​​svampen i jorden. Denne svamp angriber ahorn træ gennem rødderne. Når situationen er forværret, bladene af de berørte træer vises brun eller gul og farven på den splint vender oliven. Afskære træet for at undgå spredning af sygdommen til andre ahorn træer i området, er den eneste løsning på denne sygdom. Denne sygdom har kapacitet til at ødelægge en fuldt udvokset ahorn træ. Ahorn træ fakta fortælle os, at Norge ahorn er mest modtagelige for ahorn visne. Sukker ahorn, japansk ahorn og Silver ahorn er de andre fælles ahorn træ sorter, der er mere ramt af denne sygdom.
Sapstreak; Blandt de forskellige typer af ahorn træer, er sukker ahorn berørt af Sapstreak ahorn sygdom. Denne sygdom er forårsaget af svamp Ceratocystis coerulescens. Svampen har beføjelse til at forårsage alvorlige skader på Sugar ahorn. I de tidlige stadier, kan sygdommen ikke forekommer alvorlig, men hvis væksten ikke er begrænset eller stoppet, kan det medføre en alvorlig trussel mod ahorn træ. Svampen ødelægger kvaliteten af ​​træet. Ahorn træ svinder på grund af svampeangreb. Derfor, træet er ikke nyttigt for tømmer, når det er ramt af denne sygdom. Skære ned træet er den eneste løsning som intet kan helbrede sygdommen.
Jeg håber du finder de ovennævnte oplysninger om ahorn træ svamp hjælpsom. Som svampe kan ødelægge træerne, tage sig godt af træerne, før de udvikler en sygdom er yderst vigtigt. Regelmæssig og tilstrækkelig forsyning af vand, gødning og pesticider, perfekt jord, rengøring området, beskæring træet, alt er vigtigt, hvis du vil have et sundt træ. Hvis du opdager, at din favorit ahorn træ ser syg, eller hvis bemærker nogen form for infektion, bør du konsultere en ekspert straks.

Hvordan man laver en Hamp Armbånd med to farver
Lip Piercing smykker
Peberrod Root
Pothos Plant
Sukker scrub til ansigt
Moderne Soveværelse Idéer
Septiktanke: Hvordan de Work
Fransk Afløb: Hvordan de Work
Cascading Bryllup Buketter
Ice Breaker Spil for Kids
Mexikansk Fan Palm Care