Malteserkorset Tatoveringer

Kors i almindelighed, er blevet populært brugt som tattoo designs. Disse er symboler på religioner, spiritualitet og for et par art entusiaster holder en mystisk dybere mening. Malteserkors tatoveringer stammer fra Malta øen fra Sovereign Military hospitalsorden af ​​St. Johannes af Jerusalem af Rhodos og Malta, som er almindeligt som Sovereign Order of Malta. Denne organisation ligner Røde Kors, men det har en middelalderlig historie om omsorg for de sårede riddere. Denne organisation blev etableret i 1099 i Jerusalem af hære i Første Korstog til at se efter pilgrimme i Det Hellige Land. Klostersamfundet senere udviklet sig til at udføre militære funktioner for at beskytte de hjælpeløse og deres territorier. Det var Fra Raymond du Puy, der først introducerede det maltesiske korset som deres symbol. Det hvide kors med et rødt kryds, indsat, er symbol for samfundet selv i dag og dermed maltesisk tværs tatoveringer er ukendte for at have en rig historie til sit navn.
Malteserkorset Tattoo Design
Brandmand malteserkors Tatoveringer; De hyppigst søgte og trukket maltesisk tværs tatovering designs er brandmand tatovering. Brandmand tatovering repræsenterer Brandudrustningerne mod og tapperhed. Det symboliserer bærerens ønske til ansigt frygt, overvinde forhindringer og vinde den tabende slag. Brandmand Tattoo er også bruges som en ode til dem, der mistede livet, redde andre. Brandmand maltesisk tværs vigtigst er, ridderne der kæmpede ild til frelse dem, som ikke kunne redde sig selv.
Celtic malteserkors Tatoveringer; Den keltiske tværs tatovering design og Celtic maltesisk tværs i overensstemmelse med lignende logikker og betydninger, som følge af ligheden i mønstre. Deres indbyrdes mønstre og designs gøre dem efterligner samme kompleksitet karakter, cykler af liv og årstidernes skiften. Krydsninger, siden tidernes morgen, har været forbundet med tilbedelse og religiøse symboler. De fleste af de keltiske tatoveringer er blevet afledt af Book of Kells eller Bog Durrow. Malteserkors tatovering idéer, såsom en otte pointer på tværs repræsenterer loyalitet, fromhed, gavmildhed, mod, ære og ære, på trods af død, hjælpsomhed og respekt for Kirken. Læs mere om Celtic tatoveringer og deres betydninger.
Fejlagtige malteserkorset Tattoo
Iron Cross er misforstået som maltesiske tværs af mange. Denne tatovering er for længe været forbundet med Tysklands sejr og mod. Denne kraftfulde Militære udmærkelser af hele tiden, blev indført af kong Friedrich Wilhelm III. Udsmykningen kom på det tidspunkt preussiske krig of Liberation mod Napoleon. Iron Cross blev genopdaget i Første Verdenskrig, at dekorere de fem millioner soldater til heltegerninger, tapperhed og lederskab. I 1939, blev Hitler tildelt en for at genoplive den herlighed fra en svunden tid.
Den maltesiske kryds er kendt for at blive brugt i det 11. århundrede Angby Stone. Dette er en mindesten, der udstiller rune maltesiske krydset med slyngede slanger rundt om det. Malteserkorset har også en afvigelse udvidelse Iron Cross, som faktisk er en kryds støbt i jern. Denne tværs designet af med fire trekanter er også præget på bagsiden af ​​en og to euro-mønter. De maltesiske kors er blevet brugt af forskellige væbnede styrker over hele verden, som emblemer. For eksempel er den maltesiske krydser, der anvendes af Garhwal Rifles, i Spanien er det brugt som symbol for Medicinsk korps på Malta som et symbol på maltesisk Civil Ensign og i Frankrig som et symbol på AJ Auxerre.
Læs mere på tværs tatovering designs:; gotiske Cross Tatoveringer; lille kors Tatoveringer for Girls; Kors Tattoo Design for mænd, i slutningen, om disse maltesiske tværs tatoveringer design blev brugt af riddere, militære styrker eller af læger korps, det ikke desto mindre at de intrige mange forskellige årsager. Det symmetriske enkelhed, som de design udviser er godt nok til at gøre en dragende appel i ærmet!

Bølget frisurer med pandehår
Bryllup Påklædning For Mænd
Hjemløshed i USA
Fritidsaktiviteter
Hvordan man Layer Cut dit eget hår
Haven brudekjoler
Indretning små rum
Talkum vs Baby Powder
Affærer med gifte mænd
Bedste ansigt fugtighedscreme til kombination hud
Studio Apartment Design