Lille perle Magnolia Tree Care

Little Gem magnolia træ, er også kendt som Magnolia grandiflora og er en variant af den sydlige Magnolia træet. Det er et træ, der er hjemmehørende i sydlige dele af Nordamerika. Det er en hurtigt voksende træ, og vokser på en måde, som er oprejst, men pyramideformet. Mange tror, ​​at det er næsten busk-agtig på grund af sin højde. Det begynder at blomstre i en tidlig alder, selvom blomstrende periode er længere, producerer smukke hvide, duftende, skålformede blomster, fra den periode, midt forår til sommer. Frugten af ​​Little Gem Magnolia træet er lyserød farve, som er synlig fra begyndelsen til slutningen af ​​falde. Little Gem Magnolia træ kan betragtes som en prydplante træ, og kan også dyrkes med henblik på skygge på grund af dens struktur, som landskabspleje elementer til haver og baggårde. Her taler vi om Little Gem Magnolia træpleje, og de problemer, det er en modtagelig for.
Lille perle Magnolia Care
Lille perle Magnolia højde kan variere alt mellem 20 fod til 30 fod på modenhed, og dens udbredelse vil dække omkring 15 fod. Sin dækning begynder fra 3 meter over jorden. Du bør være forsigtig, når du planter den lille Gem Magnolia, da dens vækst ikke bør gribe ind med magt linjer. Little Gem Magnolia vækstrate er ikke meget høj, da den fortsætter med at vokse med en medium hastighed, og fortsætter med at overleve i op til 70 år.
Dette træ vokser bedst når det udsættes for fuld sol, men vil også vokse godt i delvis skygge. For sin ideelle vækstbetingelser, skal jord i sure, veldrænet og jævnt fugtig. Selv da, er der ingen særlige specifikationer for jordtype er nødvendige for vækst, og den lille Gem Magnolia træ pleje. Hvis de får lov at forblive i stillestående vand, er det forpligtet til at dø. Træet er meget følsomme over for forurening, og derfor ikke bør plantet af gaden, eller i en stærkt forurenet by eller område. Da det trives bedre i det sydlige klimaer, i den kolde, anvende en tyk barkflis omkring rødderne af træet, for at beskytte sin eksponerede portioner.
Little Gem Magnolia træpleje er forholdsvis lav vedligeholdelse, men er let modtagelig for mug og svamp. For at forhindre dette problemer, det kræver en regelmæssig beskæring proces i løbet af det tidlige forår. “Rensningen af ​​dette træ bør kun foretages efter blomstringen, for at forhindre blomster i den løbende sæson. Mens beskæring, bør den højeste grene af træet, der vokser lodret, være afskåret at lade planten til at øge sin udbredelse.
Lille perle Magnolia Problemer
Som nævnt tidligere, selvom lav vedligeholdelse, kræver Little Gem Magnolia træ pleje i form af forebyggelse af den fra de forskellige sygdomme er det udsat for. De forskellige Little Gem Magnolia træ sygdomme omfatter:; Leaf pletter kan være forårsaget af forskellige bakterier og svampe, der starter med udviklingen af ​​gule pletter på træerne, og snart forvandles til grå og brun. Denne sygdom kan yderligere spredning i fugtigt klima, overskydende fugt, og tilstedeværelsen af ​​insekter. For at eliminere dette problem, det er vigtigt at anvende fungicider på Little Gem Magnolia træet. ; Et andet problem, som dette træ er udsat for er kendt som Verticulum Wilt, en tilstand, som angriber rødder af træet, og i sidste ende medføre, at grene at visne. Dette problem kan endda føre til døden af ​​træet, som en gang grenene begynder at visne, så gør bladene, efter at dreje en gul eller rød farve. Dette problem kan ikke fjernes, men bestemt forhindret, ved hjælp af en gødning, der har lav kvælstof og højt kaliumindhold, og ved at vande det med jævne mellemrum. , Og endelig en betingelse, der påvirker bark af Little Gem Magnolia træet er kendt som Canker sygdom. Denne betingelse manifesterer sig i form af cirkulære hudafskrabninger på bark af træet. Det er normalt overføres fra åbne sår på træet, og kan sprede sig og i sidste ende dræbe træet. At fjerne den, træet skal beskæres ud over det berørte område. Desuden bør den sygdomsramte del adskilles fra træet for at forhindre yderligere spredning af denne sygdom. ; Selvom du ikke behøver at være yderst navnlig med Little Gem Magnolia træpleje, er det stadig vigtigt at forhindre alle de ovennævnte problemer, der tager livet af denne smukke træ. Plante dette smukke træ for at bringe skønhed og gavmildhed af naturen ind i dit eget hjem.

Things to do When You’re Bored at Home
Hvad er en Soulmate
Styring ørentvister
Prinsesse Party Mad Idéer
Håndlavede Gaver til Lærere
Tea Party Favors
Fransk Braid Bangs
Sådan at skrive fiktion
Cowgirl Party Idéer
Persimmon Tree
Business Anniversary Celebration Idéer