Lang Fringe Frisurer 2010

Frynser frisurer eller frisurer med pandehår har altid været populære, og de er så meget mere i 2010 med mange berømtheder og top modeller sportslige denne stil. Tag Kate Moss for eksempel. Denne ikoniske supermodel viste endnu engang, at hun har det mest utrolige knoglestrukturen at bortføre en urolig øjenbryn græsning frynser. Lange frynser frisurer 2010, ikke for alle. De er gode for folk, der har ovale ansigt struktur, eller som ønsker at camouflere en stor pande. Det fremhæver øjnene og bringer en persons mest attraktive funktioner. Lange frynser frisurer 2010 er blevet gjort populære af populære berømtheder som Hillary Duff, Tyra Banks, Christina Ricci og Jennifer Lopez. Der er så mange forskellige frisurer til pandehår, som du kan få en lidt forvirret og overvældet ved valget en for dig selv. Her vil vi guide dig, hvordan du kan skabe fringe frisurer til langt hår.
Bedste Fringe Hairstyles for 2010
Frynser frisure er den bedste måde at opdatere din lås uden at foretage større ændringer i dit hår længde. Der er mange lange frynser frisurer 2010, som du kan vælge imellem. Hvis du har tykke, kruset bølget hår, så det næste frisure lige noget for dig. For dette, skal du først shampoo og tilstand dit hår med en anti krus shampoo og glans øge balsam. Mens hår stadig er fugtig, anvende med en mønt størrelse mængde varme at beskytte serum på længde hår for at beskytte den fra termisk design værktøjer. Børst håret med en bred tandet kam til at fjerne alle sammenfiltring og blæse tørt hår lige med hjælp fra en føntørrer og padle børste. Omhyggeligt oprette en side del og blæse tør kanten til at skabe fejet side pandehår til at indramme dit ansigt. Nu bruge en stor riflede krøllejernet at skabe bløde og løse krøller i hele dit hår. Løft hver bølge og adskille dem med fingrene og arrangere dem over skuldrene. Mist den lange frisure med en hårspray til at holde frisure på plads. Denne type side frynser frisure er meget velegnet til slankende en fyldigere ansigt.
En af de bedste lange frisurer med frynser, at du nemt kan oprette derhjemme er forklaret nedenfor. Først spørge din stylist til at give dig pandehår, der er kortere i midten og længere i siderne. Nu shampoo og tilstand dit hår med en god glans øge shampoo og balsam og fjerne alle tangles i håret ved at køre en lang tandet kam igennem det. Oprette en dyb faste del og blæse tør dit hår med hjælp fra en føntørrer og en rund børste. Omhyggeligt rette pandehår med en keramisk jern og placere dem på tværs af forehand, så det rammer dit ansigt. Jo længere frynser på siderne skulle falde lige og komme op til ørerne. Brug en medium riflede krøllejernet til at skabe løs bølger til dit hår i siderne. Bring side dele af håret sammen på ryggen, og fastgør den med en glitrende hår pin. For at afslutte udseendet, bare tåge dit hår med hårspray. Der er mange andre sådanne bølget frisurer med pandehår der er lige så nemt at oprette.
En anden stor lange frynser frisurer 2010, der er bare det rigtige for en formel lejlighed er en updo. For at få dette utroligt stilfulde endnu frisk og moderne updo, alt hvad du behøver at gøre er at shampoo og tilstand dit hår med en anti krus shampoo og balsam. Lad håret tørre naturligt, og når det stadig er fugtigt, anvende en mønt størrelse mængde hår mousse i håret. Føntørre håret lige med en pagaj børste og føntørrer til at skabe et slankt look med masser af volumen. Når håret er tørt, tager en rund børste og skabe bølger i enderne af håret. Nu tager krøllejernet og skabe en stilfuld bølge med frynser på forsiden af ​​dit ansigt. Træk håret tilbage i en lav hestehale på den modsatte side af din del og sno håret til at oprette en bolle. Sikker bolle med hårnåle og endelig spritz frisure med hårspray. You kan guffe i en pæon eller en smuk lilje blomst bag øret til en elegant look.
Det var alt om lange frynser frisurer 2010, at du kan oprette derhjemme med meget mindre indsats. Frynser frisurer handler om at omdanne dit udseende uden at gøre nogen store ændringer i dit hår længde. Så få klipninger med pandehår og eksperimentere med forskellige frynser frisurer.

Wing Tattoo Design
Corian bordplader Reparation
Club Påklædning
Fig Tree Beskæring
Trimning Roses
Koi Pond Alger
Labret piercing Efterbehandling
Baby indvielsen
Hjemmelavet Gave Idéer
Lang Haircuts med pandehår
Body Former: Typer