Laminatgulve Reparation

Laminatgulve er bedst egnet for vores moderne livsstil. På trods af det faktum, at den er lavet af syntetisk materiale, giver det et udseende af et traditionelt træ eller marmor gulv. De er tilgængelige i et antal attraktive design. Selv om denne gulvmateriale er meget holdbart og kræver ikke megen vedligeholdelse, det gør få forskellige former for skader på grund af daglige slid og ælde. Denne form for erstatning påvirke skønhed laminatgulve. For hver af disse skader, er forskellige teknikker til laminatgulve reparation bliver brugt.
Hvordan man kan reparere Laminatgulv?
Problemer med laminatgulv opstår primært på grund af støv, snavs, hæle af mund slid, flytning af tunge møbler og så videre. Følgende er metoder til laminatgulve reparation af nogle fælles former for skader.
Mindre Scratch Reparation; Den enkleste måde at løse dette problem på er ved hjælp af en speciel form for voks farveblyanter. De fås i en række forskellige nuancer og kan købes fra gulve og isenkræmmere. Vælg i skyggen af ​​oliekridt omhyggeligt, som det burde blande godt med farven på gulvet. Rydde op i alle de støv og snavs fra beskadigede område af laminatgulve. Så holder anvende oliekridt på det indtil den tid du opdager, at slibningen er forsvundet helt. Endelig tager et rent stykke tør klud og gnid den over det omkringliggende område for at rydde op alle rester af farvekridt. Laminatgulve Reparationskit består ofte af en løsning, som når den anvendes kan skjule ridser.
Knæk Reparation; Dette problem kan afhjælpes ved hjælp af reparation kit. Til at begynde med, sand den krakkede del af gulvet med en sandpapir, så enhver løst tilknyttet resterne af de gulvmateriale kan fjernes. Så rydde op alle slebet støv med en fugtig klud og tør området med en anden klud. Støv efterladt kan have negativ indvirkning på limning mellem kit og laminat plade. Tag en generøs mængde af kit bruge en spartel og anvende det over knæk, så det får fyldt ordentligt op. Tør eventuelle ekstra kit med en fugtig klud og derefter smitter fugten med en tør klud. Tillad kit til at hærde for reden 24 timer. Sørg for, at ingen går på dette område i dette tidsrum.
Alvorlige skader Reparation: Når de skader ikke kan repareres så er du nødt til at erstatte planke med en ny. Det er en fordel af laminatgulve, at selv om en alvorlig skade er sket på gulvet, behøver du ikke at lægge et nyt gulv, men bare erstatte de ramte gulvet bestyrelse vil være tilstrækkelig. Du er nødt til at begynde at arbejde ud fra væggen, som er tættest på den beskadigede gulvet bord. Tag fodpanelet fra væggen område med en skruetrækker. Dette bør gøres meget omhyggeligt, som du er nødt til at genbruge det efter reparationsarbejde. Fjern alle plankerne en efter en, der fører til skaden én. Som du nå det skadede planken, fjerne den og sætte den nye planke på plads. Derefter sættes de resterende planker og Baseboard til deres respektive position.
Toppet Reparation, Dybest set er problemet med toppede opstår som følge af mangel på tilstrækkelig mængde ekspansion plads til gulvbrædder. Den bedste måde at komme af med dette problem er at skabe plads til paneler at udvide og dermed mindske spændingerne mellem dem. Det kan ske ved fjernelse af afstandsstykkerne, der er til stede i mellem væggen og gulvet bestyrelser. Hvis du har ikke brugt nogen spacer under laminatgulve installation, skal du tegne den sidste gulvbrættet i nærheden af ​​muren og reducere dets bredde ved halvdelen og tomme og sætte den tilbage på plads. Du kan også henvise til hvordan du kan reparere laminatgulve.
Du kan undgå enhver form for laminatgulv reparation med gode pleje og vedligeholdelse af gulvet. Forsøg at holde gulvet fri for løs snavs og skidt ved regelmæssig rengøring. Bruge en møbel protektor for tunge stykker hjem møbler. Mens du flytter en af ​​møbler inde i stuen, løfte dem op i stedet for at trække dem.

Indgroet Pelsen på Legs
Origami Heart
Berber Tæpperens Tips
Kontrast Ratio til LCD TV
Kræft Ribbon Farver
Shutter Farver
Udendørs Fall Aktiviteter
How til Bejdse Træ Møbler
Egyptisk bomuld Ark Anmeldelser
Gummi træpleje
Container Havearbejde Designs