Kalanchoe Care

The Kalanchoe familien har omkring 120 arter af tropiske og saftige buske. Det er dyrket i hele verden, men dens fødested is Madagaskar. Nogle af de arter af Kalanchoe familien også opstod i regnskovene i det sydøstlige Asien og Brasilien. Udtrykket ‘Kalanchoe’ er afledt af en kinesisk ord, men ingen har nogen idé om, hvordan planten fik sit navn. Oprindeligt, blomsterne af anlægget var røde og orange farver, og selv længden af ​​anlægget var temmelig høj, så det var ikke dyrkes som en potteplante. Men i 1980, den danske og den hollandske avlere, har skabt den aktuelle plante med en ordentlig form, tykke stængler og blomster i forskellige farver at vælge imellem, hvid, rosa, lilla, gul og bi-farvet også. Anlægget var langvarige, hvorfor det blev populær hos folket. Disse anlæg var endda bruges til at dekorere deres hjem. Så hvis du planlægger at forskønne din plads med disse planter, bør du vide om Kalanchoe pleje. Her er nogle Kalanchoe pleje instruktioner, som du kan følge.
Pleje af Kalanchoe Plant
Det er ikke så svært at tage sig af Kalanchoe anlægget. Men hvis du ikke tager nogen pleje på alle så vil din plante vil dø. Så her er nogle Kalanchoe pleje tips.
Opretholde Temperatur; Disse planter kræver varm temperatur. De kan nemt dyrkes indendørs såvel som udendørs, i et moderat klima, men kun i potter og ikke i jorden. Den ideelle temperatur for disse anlæg er mellem 60 º F-85 º C. Pas på at du ikke placerer dem på vindueskarme, eller steder, hvor de kan blive udsat for kuldenedfald.
Brug lerpotter; Når du plante en Kalanchoe anlæg, bør du altid bruge en lerkrukke. Rodsystemet af disse planter er følsomme. Derfor er den lerkar give en bedre luftning af rødder. Planterne saftige, så vær opmærksom på, at der er ordentlig dræning af vand. Du kan gøre dette ved at placere sten i bunden af ​​potten, og også bruge lys jord, som indeholder masser af sphagnum, perlite og sand. Lad aldrig vand stå i potter.
Single! Men ikke klar til at blande; anden største Kalanchoe pleje tips er, at lade dem alene i små potter. Du kan placere dem i større potter, og du vil have large størrelse blade, men det vil ikke påvirke blomstrende. Hvert forår, repot your Kalanchoe planter og tilføje frisk jord.
Lad der blive lys!, Den Kalanchoe plante elsker lys og skal også masser af det at vokse. Et tegn på, at dit anlæg bliver masser af lys er, når en rødlig skitse vises på bladene. Men lad undgå direkte sollys om sommeren. Årsagen er, at siden bladene indeholder masser af vand, direkte eksponering for solen stråler i løbet af sommeren vil føre til solbruning (Ligesom det sker for os). Dog vil blive udsat for de direkte stråler fra solen fra vintre indtil det tidlige forår, ikke skade dit anlæg.
Vand Mens vanding af Kalanchoe planter, husk at de er saftige, hvilket betyder, at ligesom kaktus, selv de har evnen til at opbevare vand i lang tid. Således andet vigtigt Kalanchoe pleje tip er, at give nok kun vand når jorden vises tør. Men du behøver ikke give det overskydende vand, ellers rødder af anlægget vil rådne. Du må heller ikke lade planten tørre helt ud, da det kun vil påvirker dens vækst. Må ikke våde blade, mens at vande planten.
Fjern Dead Flowers: Når blomsterne på din Kalanchoe anlæg dø, fjerne dem og lade planten til resten. Reducerer mængden af ​​vand i løbet af denne tid som planten behøver mindre vand. Snart vil du se knopper vises, og dit anlæg vil blomstre igen. Denne fase af blomstrende og hvile of the Kalanchoe anlægget vil gå på hele året. Der er ingen bestemt sæson når planten hviler eller blomster.
Befrugte; Kalanchoe planter kræver meget lidt gødning til at vokse. Når du køber planten, så sørg for, at det har fået nok udbud af gødning, så du ikke behøver at bekymre dig om det i de næste par måneder.
Sygdomme; Hvis dine planter holdes indendørs, så du ikke behøver at bekymre dig om dine planter får nogen sygdomme. Men hvis der holdes udendørs, så er de forpligtet til at være påvirket af enten spider mider eller skala eller bladlus, osv. Når dine planter er inficeret med disse insekter, kan du se dem krydse stængler eller undersiden af ​​bladene, eller måske Bladene er revet eller bidt, eller du måske endda finde spindelvæv af nogle af de insekter holdt sig til anlægget. Så hvad er Kalanchoe pleje at slippe af med disse insekter? Anvendelse, ikke-giftige behandlinger kun som disse planter er følsomme over for nogle af de ingredienser, der bruges i nogle af de kemiske sprøjtemidler.
Nu, hvis du ønsker at købe en Kalanchoe plante eller allerede har en, så bare følge ovenstående Kalanchoe vaskeanvisningerne og din plante vil leve længe.

Sådan får du din ex at Want You Back
Indfødte amerikanere og Alkoholisme
Opvaskemaskine Installationsvejledning
Medfølelse Citater
Sjove 40 års fødselsdag Idéer
Ideer til Wedding om et budget
Gerbera Daisies
Sølvtøj Placering
Stjernetegn Opret Love Kompatibilitet
Bedste Parfume
Pothos Plant