Infant Ear Piercing

I de fleste vestlige kulturer er øre piercing noget, der kun ske, når en person bliver en teenager eller kan blive endnu en voksen. Men i de senere år har mange forældre været viser interesse for piercing ørerne på deres barn, der er ikke engang et år gammel. Dette har givet anledning til debatter, fordi der er mange mennesker, der tror, ​​at lægge et spædbarn gennem smerte er det mest grusomme ting, at forældrene kan gøre. Desuden er det også ment, at barnet øre piercing let kan give anledning til infektioner barnets hud er meget følsom. Der er dog spædbarn øre piercing virkelig så usikker? Tilsyneladende ikke! Dette er fordi der er mange kulturer, hvor øre piercing sker, når barnet er måneder eller undertiden blot et par måneder gammel. Så hvis du ønsker at få din nyfødte datter ører piercet, her er nogle ting, som du er nødt til at vide om barnet øre piercing. Du kan også læse mere på øreflippen piercing.
Infant Ear Piercing
Der er forskellige grunde til, at forældre får deres barn øre gennemboret. Mens nogle mennesker gør det af kulturelle grunde, til at følge familien traditioner, osv. Der er også forældre, der gør det nemt for andre mennesker til at erkende deres barn som en pige. Folk, der støtter børn øre piercing er af den opfattelse, at babyer faktisk ikke huske smerten forårsaget af piercing, når det sker så tidligt i livet. Der er også forældre, der har sagt, at deres barn ikke engang græde, når hendes ører blev piercet. Holde dette punkt i tankerne, kan man sige, at der ikke er noget galt i piercing et spædbarn ører, snarere er det faktisk en god idé. Udover de fleste mennesker tror, ​​at babyer, der har huller i ørerne faktisk se meget sød.
Selvom baby øre piercing ikke har mange risici, der er visse ting, som forældre skal huske, inden du tager deres barn til piercer. Et fejl, at mange mennesker gør, er at tage deres barn til storcentret for at få øre piercer. Man må forstå, at pistolen, der bruges til at gennembore ører i indkøbscentret ikke er en god mulighed, når det kommer til spædbørn øre piercing. Dette skyldes, at våbnet ikke kan steriliseres og dermed har potentiale for at forårsage spædbarn øre infektion. Derfor bør spædbarn øre piercing altid ske ved en børnelæge eller en professionel piercer. Dette skyldes, at disse fagfolk altid gøre brug af en steriliseret nål, som er den sikreste måde at piercing. En anden ting, der skal holdes for øje er det smykker anvendes efter piercing er færdig. Billige smykker, som har niobium kan forårsage allergiske reaktioner og dermed må aldrig anvendes. Det bedste smykker, der skal bruges efter barnets ører er piercet er enten 14 K guld eller kirurgisk stål, som de er allergivenlige. Læs mere på øre piercing priser.
Infant Ear Piercing Care
Når den øre piercing er færdig, bliver det et ansvar af forældrene at passe godt på det. Dette er vigtigt at sikre, at barnet ikke har nogen infektion omkring piercing-området. Det er vigtigt at sørge for, at Lukningen på den ørering ikke er for stram, da det kan forårsage irritation af barnet. Øreringen, der er fastgjort i barnets øre lap bør have lov til at bo der i mindst seks måneder, da det tager den samme mængde tid, til at helbrede. I løbet af disse seks uger, er det vigtigt for forældrene at rense øreflipperne med sprit, hver dag. Dette vil hjælpe med at holde området rent og selv hvis dit barn har for vane at røre piercing konstant, er chancerne for infektioner også mindsker betydeligt. Men hvis du finder nogen problemer som rødme, keloider, blod, for meget hævelse, osv. på barnets øreflipperne, konsultere læge eller piercer, da disse kan være symptomer på spædbarnet øre piercing infektioner. Mere om ørepiercing pleje.
Du kan lide at læse mere på:; Inficerede Ear Piercing; Inficerede Ear Piercing behandling; Få din huller i ørene, og jeg håber, denne artikel om spædbarn øre piercing har været nyttig for dig. Selv om chancerne for infektioner er meget lav, hvis øre piercing gøres ved at tage alle de forholdsregler, at beslutningen om at få deres barnets huller i ørene helt hviler på forældrene. Så vejer fordele og ulemper ved spædbørn øre piercing omhyggeligt, før du tager beslutningen.

Konvolut Etiquette
Mini Zen Garden
Punk Tatoveringer
Flirte Skilte
Love tekstbeskeder med Girlfriend
Bedste Hair til krøllet hår
Forsænket belysning Design
Reunion Aktiviteter
Funny Bryllup Bil Dekorationer
Beskæring Blueberry Bøsninger
Vindmølle Palm Tree