Indendørs urtepotter

Den bedste måde at bringe skønhed og gavmildhed af naturen indendørs er ved at få nogle smukke stueplanter. Den ellers så livlige natur, og alle de foryngende egenskaber, den har at give, kan nydes ved blot voksende nogle potteplanter. Ikke alene skal de opdatere dig, de også tilføje et strejf af friskhed til enhver indretning, der ellers blot rodet med møbler. De giver dem en luftig føler, og faktisk undlade at følelse af buret inde inden for fire vægge. Med indendørs planter, kan du yderligere tilbehør til din interiører ved at vælge de forskellige sorter af indendørs urtepotter, der nu fås i flere former størrelser og materialer. Her diskuterer vi de typer, så du kan vælge en, der passer til din smag.
Dekorative indendørs urtepotter
Fra store indendørs anlæg potter til små, at indendørs anlæg pot bøjler, er sorten findes uendelige. Kombiner det grønne med kølige og varme nuancer af potter og forbedre alt, naturen har at tilbyde dig. Tag et kig på de typer af potter til indendørs planter, du kan bruge til at løfte de smukke interiør rum.
Plastic Indendørs urtepotter, hvis du er på udkig efter billige indendørs urtepotter, så plastik er din bedste satsning. Ikke alene er det billigt, er det også holdbart og kræver meget lidt vedligeholdelse. Desuden plastpotter, i modsætning til ler potter er ikke porøse, hvilket betyder dine planter vil kræve mindre opmærksomhed fra dig i form af vanding. På den anden side, eftersom det ikke er porøst det betyder også, ilt ikke vil nå planterne godt. Som sådan skal du bruge et godt afdrypning potning mix. Som enhver anden pulje, må selv plastpotter til indendørs planter har huller eller en bakke til opsamling af overskydende vand, som derefter bør drænes.
Terracotta Indendørs urtepotter; terrakottapotter er de mest traditionelle urtepotter, der altid har været brugt af havearbejde entusiaster. Da de er porøse, at de overvinde en plastikbeholder. Men, stueplanter, der holdes i terracotta krukker kræver regelmæssig vanding, da puljen har tendens til at absorbere fugt fra jorden. Drænhuller i disse potter er et must. Hvis du ønsker at bruge terracotta krukker indendørs, er det tilrådeligt at holde potteplanter, som ikke har et højt vanding behov, da de ellers kan få en lidt rodet. En ideel plante ville være en aloe vera plante eller andre kaktus.
Keramisk Indendørs urtepotter, Nyere og mere interessante tilføjelser til container havearbejde og potter til indendørs planter indeholder keramiske potter. Sorten i former, størrelser, farver og mønstre gør dem unikke tilføjelser til interiør. De giver alle fordelene ved en plastic pot, men er absolut bedre ud. Læg dem på gulvet, eller på indendørs anlæg stande, kan de kun se meget tiltalende. Selv hvis du ikke placere planter i dem, og blot de tomme potter på strategiske steder, vil de fungere som vidunderlige knudepunkter for din bolig.
Rustfrit stål Indendørs urtepotter, Slank, moderne og stilfuld, rustfri stål potter til indendørs havearbejde tager hele processen til et helt nyt niveau. Hvis du har en moderne bolig, så disse rustfrit stål gryder vil gøre underværker for det æstetiske appel af din interiør. Den slanke rustfri stål med beroligende grønne stueplanter giver en glimrende kombination, der kan anvendes til at styrke indendørs. Square, cylindriske eller lange rektangulære gryder, vælg selv fra nogen, der passer til din smag.
Indendørs Plant Pot Knager, hvis du ikke ønsker at besætte gulvplads med potteplanter, så indendørs anlæg bøjler er for dig. Placeret på en enlig søjle, eller hængende i din altan, gøre disse til meget attraktive knudepunkter for din interiør. Disse er selvfølgelig ideel til at hænge stueplanter. En kombination af et par potteplanter der holdes på gulvet sammen med disse hængende urtepotter, vil gøre det hele udseendet perfekt. Indendørs anlæg pot bøjler er tilgængelige i alle de førnævnte materialer, så du kan tage din pick afhængigt af dit personlige smag.
Når du vælger indendørs urtepotter, huske visse fingerpeg. For én, hvor ligegyldigt hvad materiale du vælger, bør potten se godt med planten, og rummet du vil holde det. Husk på det store billede i stedet for den øjeblikkelige vision. For det andet bør størrelsen af ​​anlægget stå i rimeligt forhold til den pulje, som du vil beholde det i. En rund busk vokser i et rektangulært pot vil se dumt, selvom disse kan være smuk elementer individuelt. Bortset fra terrakotta planter, er ingen af ​​de andre materialer til indendørs urtepotter nævnt her porøse, hvilket betyder, at de kræver, at du følger den ordning, der er nævnt til plastic potter.
Det var en oversigt over de typer af krukker, du kan investere i for din indendørs havearbejde eventyr. Få mest muligt på din grønne tommelfinger, og din kreative evner ved at kombinere nogle smukke indendørs urtepotter med de mest attraktive stueplanter.

Inground svømmebassin Vedligeholdelse
Peer Tryk i Teenagers
Chiggers Udslæt
Rigeste kvinde i verden
Hair Relaxer Anmeldelser
Kjoler til at bære en Summer Wedding
Vindue Behandlinger til skydedøre
Maple Tree Fungus
Tørt hår Tips
Underarm Tatoveringer for Mænd
Rodet Bun: Hvordan man gør en rodet Bun