Hvordan man dyrker Calla Lilies

Calla lilje planter er kendt for sine smukke blomster, der findes i mange forskellige flotte farver. Farverne af disse blomster omfatte hvid, lys rosa, gul, lilla og så videre. These blomstrende planter er naturligt hjemmehørende på det sydlige dele af afrikanske kontinent. Gartnere er nysgerrige efter at vide, hvordan man dyrker calla liljer især fordi de kan øge skønhed af enhver landskab, på samme tid, det forbedrer også den visuelle appel af interiøret hvis den plantes indendørs.
Hvordan man dyrker Calla Lilies Fritid
Selvom Calla lilje blomster er ganske fine karakter, det er ikke meget vanskeligt at dyrke dem. Dette er simpelthen fordi planterne er ganske stærk og robust og behøver ikke megen vedligeholdelse. Her er trin for trin instruktioner til dyrkning Calla liljer:
Udvælgelse af en Beliggenhed: Calla Liljer foretrækker et varmt og fugtigt klima for vækst og overlevelse. Den ideelle placering for dette anlæg er en, der får tilstrækkelig sol i morgen, men er delvist skygge midt på dagen. Med andre ord, kræver det beskyttelse mod de middagsheden ellers blomsterne tendens til at få stresset.
Forberedelse af jord: I en fugtigt klima, kan denne plante vokser i al slags jord hvis jorden er løs og har en god dræning. Den ideelle jordbund krav for calla liljer er våde, sandede jord, der er moderat sur i naturen. Denne plante vokser rigtig godt i fugtig jord forhold. Derfor, hvis du har en dam i haven, så du kan plante calla liljer tæt på dette område.
Plantning Calla Lilies: Det bedste tidspunkt at plante Calla liljer udendørs forårssæsonen. Dette anlæg er for det meste opformeres fra pærer eller knolde. Grave huller i jorden, der er omkring fire inches dyb. Sted tørre knolde af Calla Lily i hullet på en sådan måde, at dens spidse ende står opad. Mens plantning af blomsterløg, en kløft på 12 – 14 inches bør holdes i mellem to pærer. Når alle pærer er placeret i jorden, bør de vandes grundigt.
Calla Lily Care: Du skal vand det beplantede knoldene ret ofte indtil skyde gør dens udseende. I denne fase, bør jorden være fugtig, men bør ikke få dyppet i vand. For at sikre, at jorden bevarer maksimale fugt, et lag barkflis skal lægges. Bioklip hjælper også med at kontrollere væksten af ​​ukrudt omkring planten. Et godt afbalanceret gødning skal tilsættes én gang i måneden i vækstsæsonen. Med den slags Calla Lily pleje, vil planterne i haven begyndt at blomstre inden for 60 dage.
Hvordan man Grow Calla Lilies Indoors
De, der lever i kolde områder behov for at dyrke disse planter indendørs. Her retningslinjer for voksende calla liljer er lidt anderledes. De er som følger:: Når du har planlagt at dyrke Calla liljer indendørs, er du nødt til plante knolde eller løg i slutningen af ​​vinteren. , Brug altid en rig pottemuld til dette formål. Du kan berige jorden og forbedre afløb tilføje nogle sphagnum, kompost, nedbrudt gødning, osv. til det. , Efter plantning af knold, holde gryden i et varmt, skyggefuldt område i huset. Indtil det tidspunkt, hvor skyde af planten begynder at vise sig, har du til vand det regelmæssigt for at holde jorden fugtig. ; Når anlægget er voksende, det kræver direkte sollys. Så bør du placere puljen tæt på en solrig vindue. , Dybest set, er en indendørs calla lilje plante ikke kræve gødskning. Men hvis der er en mangel af næringsstoffer i jorden, så kan du tilføje vandopløseligt gødning ind i det. ; Hvert år Calla Lily bør genindføres i hul. Det er vigtigt, fordi jorden bliver udmattet efter en vækstsæson. ; Der er nogle mennesker der kan lide at vide, hvordan man dyrker calla liljer fra frø. For dem, vil jeg gerne sige, at proceduren langt mere kompliceret end som så med voksende den fra pærer. Først skal du nødt til at pre-dyrke frø af at holde dem i fugtige papirservietter. Det bør følges af pre-plante frøene i en lille pot indtil nye anlæg er stærkt og sundt. Senere, skal du plante dem i haven jord eller en større potte.

Visualisering Meditation
Sandaler med svangstøtte
Sådan får du komme af Chipmunks
Oak Tree Fungus
Kom organiseret i hjemmet
Langtidsholdbare Nail Polish
Dyrkning Pinto bønner
Bedste Foundation Makeup
Havefest Favors
Badeværelse Bruser Tile Idéer
Kruset hår Home Retsmidler