Hveps Spray

Hvepse er ofte forbundet med deres svier og derfor er blandt en af ​​de frygtede insekter. Faktisk, hvepse er gavnlige insekter, der lever af skadedyr og deres svier er kun en del af deres defensive svar. Dog kan hvepsestik medføre enorme smerter og ubehag, og i nogle mennesker, alvorlige og livstruende allergiske reaktioner kan udvikle sig. Så folk er meget forsigtige med hvepse. Når du bemærker disse insekter frekventere din ejendom, begynder du at tænke på den mest effektive metode til at komme af dem. Der er forskellige produkter, der anvendes til dette formål. Dette omfatter forskellige typer af hvepse fælder, spray og andre afskrækningsmidler. Denne artikel omhandler forskellige aspekter af hveps sprays.
Sprays til Wasp Control
Der findes forskellige typer af hvepse spray, som kan anvendes til styring, frastødende eller fjerne disse insekter fra din lokaler. De fleste af de kommercielt tilgængelige hvepsen sprøjter omfatter skadelige kemikalier, der kan forårsage miljøforurening. Bortset fra det, kan disse stoffer påvirker også kæledyr og børn også. Så er naturlige dem for det meste at foretrække.
Kemisk Wasp Sprays
De fleste af de kommercielle hvepse spray indeholder kemikalier, medmindre mærkes som et naturprodukt. Sådanne hveps spray ingredienser omfatter pyrethroider, der viser sig at være mindre skadelige for mennesker, men kan medføre lammelser i insekter. Disse kemikalier kan fjerne hvepse let eller frastøde dem at komme ind i området. Selv om sikker for mennesker, må disse kemiske hveps sprayer anvendes korrekt og som anvist af fabrikanten. Det er altid bedre at bruge beskyttende slid, ligesom, maske, beskyttelsesbriller, handsker osv., så man undgår kontakt med kemikalier. Det kan dreje skadeligt, hvis du sluge eller indånde disse kemikalier uheld. I tilfælde af kontakt med hud eller øjne, kan det kemiske sprøjtemidler medføre irritation og ubehag. Aerosol hveps sprays skal opbevares på kølige steder, der er utilgængeligt for børn. Mens pyrethroiderne ikke viser sig at påvirke miljøet, kan det forårsage skade på de dyr, der kommer ind det sprøjtede område med disse kemikalier. Kort sagt, kan kemiske hveps sprayer være skadeligt for kæledyr og andre dyr. Selv børn bør holdes væk fra sådanne produkter. Voksne kan få ramt med disse kemikalier, hvis de ikke anvendes i korrekt måde, eller hvis indtaget eller inhaleret.
Naturlig Wasp Sprays
Nogle mærker af hveps pust hævder at være helt naturligt og siges at være lavet af økologiske produkter. Du kan også bruge hjemmelavet hveps vandafvisende spray uden kemiske stoffer. Der er forskellige naturlige produkter, der kan bruges som hveps insektmidler. Citrus olie ekstrakt siges at være effektiv som en hveps afvisende spray. Andet omfatter lavendel olie, citronella olie, eukalyptus olie, osv. For at forberede en hveps sprøjte, blandes ¼ ounce af lavendel olie med ½ ounce citronellaolie og 1 / 8 ounce hver af Pennyroyal olie, eukalyptus olie, lavendel olie, tea tree olie og jojoba olie. Denne blanding skal fortyndes med seksten ounces vodka, før du bruger som en hveps sprøjte. En anden mulighed er at kombinere lige store mængder af mentol olie, teak olie, eukalyptus olie og citronella olie og spray blandingen på områder frekventeres af hvepse. Dette vil frastøde disse insekter og også forhindre dem i nesting.
Kort sagt, er hveps sprays en blandt de almindeligt brugte produkter til fjernelse af hvepse. Det kan endvidere ske, at nogle typer af spray er effektive til bestemte typer af hvepse. Så prøv ovenstående er sagt dem og bruge den mest effektive. Hvis du vælger kemisk spray, så brug omhyggeligt for at undgå skader. Det er altid bedre at gå til naturlig hveps sprøjtemidler, hvis du har børn eller kæledyr derhjemme. Hvis du har hvepse allergi, eller hvis angrebets er i stort antal, så vil det være bedre at søge professionel hjælp.

Detangling sammenfiltret hår
Ostelærred: Hvor kan jeg købe
Dining Room Belysning Idéer
Kartoffel Bugs Control
Gardin Idéer
Toddler Fødselsdagsfest Idéer
Ikke receptpligtig guldfarvede kontakter
Komplet Baggrund Check
Flisebelægning et brusebad Floor
Bryllup Arch Idéer
Naturlig Shampoo Opskrift