Hurtigtvoksende Grass

I dag er de fleste mennesker tager kunsten at havearbejde og voksende ting såsom planter, urter, græs, osv. alvorligt. Et godt vedligeholdt græsplæne kan appellere til alle, forbi og dermed forbedre jeres hjem bremse appel. Du har måske en kommende begivenhed, som du ønsker, at plænen at se godt ud, eller du måske ønsker at fylde nogle skaldede pletter som en del af landskabspleje. Uanset årsagen, hurtigt voksende græs kan altid hjælpe dig. Du har en bred vifte af muligheder at vælge imellem, men det er vigtigt at huske på den tid, der kræves for at græsset skal være klar og mængden af ​​penge du vil bruge. Sørg for at du kender dine muligheder, da det vil hjælpe dig med at beslutte den bedste løsning. Der er flere varianter af hurtigt voksende græs, og her giver vi dig en liste over nogle af de almindelige typer, som du kan plante i din plæne. Læs mere om typer af græs.
Rajgræs, den almindelige rajgraessort er dybt grøn farve og er fine tekstureret. De er hurtigt voksende og under ideelle klimatiske betingelser kan stige i løbet af en uge eller to. Som det spirer hurtigt, denne sort er fremragende til at dække pisterne. Den vokser bedst i kølige klimaer, på den anden side, er denne sort ikke vokser godt i tørke eller ekstreme kulde klimaforhold.
Årlig Rajgræs; årlige rajgræs falder i kategorien af ​​rajgræs, og denne sort varer kun et år. Det er hovedsageligt anvendes til midlertidig beplantning og kan bruges som midlertidig græsgange. På grund af sine omfattende rodsystem, bliver de brugt som en forebyggende foranstaltning mod jorderosion.
Kentucky Bluegrass, Afhængig af klimatiske forhold, Engrapgræs tager omkring 10 til 22 dage til at vokse. De er blå grøn farve og er et populært udvalg af græs, der anvendes i områder, der køligt klima. Den mest gunstige temperatur for vækst Engrapgræs er 60 ° C. Hvis temperaturen stiger til mere end 70 ° F, vækst aftager og helt stopper, hvis temperaturen stiger til mere end 80 ° C. Læs mere på fakta om Kentucky Bluegrass.
Krybende Rødsvingel, Krybende Rødsvingel er for det meste, tilsået med henblik på græsplæner og er populært dyrkes i de nordlige regioner dele af USA. Den vokser godt i kølige klimaforhold og ikke kan tåle ekstrem kulde. Den vokser bedst i ufrugtbare jord, men det skal være godt drænet. Det kan dog ikke udholde særdeles frugtbart eller våd jord. Denne mangfoldighed af græs kan begynde at vokse inden for 7 dage i løbet af foråret eller kan tage op til 21 dage.
Strandsvingel, engsvingel vokser godt i skygge områder, og er for det meste tæt og klumpning. Den største fordel ved denne type græs er, at de ikke kræver vedligeholdelse. På grund af dens tætte rodsystem, kan det tåle tørke og forbliver grøn hele året. Nogle sorter af strandsvingel are insekt-og sygdomsresistente. Det tager omkring to uger for denne mangfoldighed af græs til at gro helt.
Engsvingel, den engsvingel hurtigt voksende græs sort ligner strandsvingel, den eneste forskel er bladet struktur med denne sort, der slanke og lange blade. Det er en flerårig græs type, der vokser i klaser og kan vokse godt i kølige klimaer.
Red Top, Som navnet antyder, en rød top græsset sort producerer røde frø i løbet af sommeren. De vokser godt i fugtige steder som vand haver. De vokser bedst i køligere egne af landet og kan vokse i både sur og ufrugtbar jord. Denne mangfoldighed af græs trives, hvor de andre sorter af græs vokser ikke. Denne græs type er effektiv til hø og græsgange og er meget nærende for husdyr. De vokser inden for en uge eller to i ideelle klimatiske forhold, især i løbet af foråret. Læs videre græsset vokse tips og plænepleje.
Bermuda Grass, Bermuda græs er den mest almindelige sort af hurtigt voksende græs og kan anvendes i varme, samt koldere klimaforhold. De findes udbredt i græsplæner, kystområder, græsgange, sportspladser og golfbaner. De vokser bedst i varmt klima, men i dag er der nogle hybridsorter til rådighed, der kan vokse bedst i køligere klimatiske forhold så godt. Være meget alsidige, Bermuda græsset er tørkeresistente og kan vokse inden for 21 dage.
Læs mere på:; Centipede Grass, græsfrø Typer; Hvornår Plant græsfrø, og nogle af de andre fælles sorter af hurtigt voksende græs Zoysia, tusindben, Carpetgrass og Bahia Grass, og nogle af disse sorter kan også vokse i sandjord. Så gå videre og plante en af ​​disse sorter og se din græsplæne bliver frodige grønne.

Fødselsdag Rhymes
Tile Bruser Designs
Victorian Udsmykning Idéer
Toddler Fødselsdagsfest Idéer
Løbebånd Vedligeholdelse Tips
21 Spørgsmål til Ask en fyr du godt
Papir Flower Origami
Unik Tatoveringer til kvinder
Pool Hegn forordninger
Split Rail Hegn Design
Fun Crafts for piger