Glykolsyre Body Lotion

Glykolsyre er lugtfri, farveløs og hygroskopisk krystallinsk fast stof, som er meget opløseligt i vand. Det er hovedsageligt findes i sukkerrørene, og det er den mindste, mest aktive og vigtigste AHA (Alpha Hydroxy Acid). Den fungerer som et kollagen og derfor har det store fordele, for så vidt angår hudpleje er berørt. Blot dannet grundlag derfor de fleste hudpleje produkter er lavet ved hjælp glykolsyre syre. En sådan populære glykolsyre produkter er glykolsyre bodylotion. Lad os få mere at vide om brugen og fordelene ved glykolsyre, i første omgang.
Fordele ved glykolsyre
Glykolsyre hurtigt absorberes af huden, hvilket er den primære grund til hvorfor det er generøst brugt i hudplejeprodukter. Men de fleste glykolsyre lotions lave koncentreret og ikke alle dermatologer har ret til at ordinere den i højere koncentrationer. Sammen med sin koncentration, også pH i glykolsyre spiller en vital rolle i afgørelsen af ​​fordelene ved glykolsyre for acne ar, rynker, aktinisk keratose, seborrheic keratose, hyperkeratose hyperpigmentering. Det er også effektivt til flere andre hudsygdomme som whiteheads, hudorme, pustler, Til barbermaskine bump, psoriasis, tør hud, alder pletter, fregner, sol brænder, solpletter, præ-kræft vækst på huden, osv. undgå alle disse førnævnte hudproblemer glykolsyre er anvendt i forskellige hudpleje produkter som glykolsyre sæbe, glykolsyre bodylotion, glykolsyre ansigtscreme, osv.
Glykolsyre Body Lotion
Første ting at huske om glykolsyre bodylotion er, at det ikke er giftigt og multipurpose. Eftersom det er en del af de fleste hudpleje produkter, er det ganske overkommelige og let tilgængelige på kiosker. Glykolsyre har fået ry for at være en af ​​de bedste naturlige hud fugtighedscreme. De fleste body lotions with glykolsyre indeholde flere andre magtfulde hudpleje stoffer som fugtighedsbevarende, som gør ordentlig og naturlig hudpleje. Når du anvender denne bodylotion på huden, virker det som bindemiddel, der holder døde hudceller sammen og fører til en grundig eksfoliering. Nogle gange er det også brugt som Garve-og farvestofekstrakter agent. Nogle mærker af glykolsyre indeholder UV Ray blokkere, så man undgår solskoldning. Alt i alt kan et organ lotion med glykolsyre kan anvendes som en samlet beskyttelse af huden.
Bedste glykolsyre Body Lotion Produkter
Nogle af de bedste glykolsyre bodylotion produkter er: NeoStrata Ultra Smoothing Lotion, Skin911 glykolsyre Body Cream, Doktor Judith Hellman Body Lotion med 15% glykolsyre, Glycolix 15 Body Lotion, REVIVA Labs, 10% Glycolique Hand & Body Lotion, Glycolix Elite 15% Body Lotion, Gly Derm Lotion Plus med glykolsyre, Body Lotion by Glytone, glykolsyre Hand & Body Lotion by Reviva Labs, glykolsyre Hand & Body Lotion by Reviva Labs, Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion, Aqua Glycolic Hand & Body Lotion, glykolsyre Wellskin System Essentials Daily Lotion SPF 15 (tidligere Wellskin Facial Lotion SPF 15), Glytone Forynge Facial Lotion 2, Glytone Essentials Daily Lotion, Glytone Fading Lotion, NeoStrata Lotion Plus, osv.
Forholdsregler for glykolsyre Body Lotion
Glykolsyre og hud pleje har altid været forbundet sammen, men som jeg nævnte ovenfor, glykolsyre skal kun bruges i moderate mængder. Derfor er det bedst at undgå alle body lotions med højere koncentration af glykolsyre. Da det drejer sig døde hudceller fjernes, kan det medføre følsomhed i huden problemer, når din krop kommer i kontakt med solens stråler. Det er også vigtigt at undgå overdreven brug af kroppen lotion med glykolsyre syre. Sørg for at følge instruktionerne på produktets etiket, og bruge det i forskrifterne. Husk, at glykolsyre kan forårsage mild stikkende fornemmelse på dens anvendelse, som generelt forsvinder inden for få minutter. Hvis det ikke er tilfældet, og hvis den brændende fornemmelse fortsætter, vask derefter det berørte område med koldt vand og indstille sin anvendelse så hurtigt som muligt. Et par af de mulige glycolsyre bivirkninger kan omfatte: brændende fornemmelse, rødme, hævelse, irritation, ømhed og dermatitis.
Nå, det var alt om glykolsyre bodylotion. Jeg håber oplysningerne i ovenstående artikel viser nyttige for dig i at opretholde en sund og yngre udseende huden. Pas på!

Udendørs pudebetræk
Metallic spraymaling
Glitter Eye Makeup
Gravsten Designs
Misforståelse Citater
Gaver til kærester
Varme farver
Naturlig Hairstyles for sorte kvinder
Random Quotes om Life
Tie Dye Teknikker
80′s Party Idéer