Gennemsnitlig Ægteskab Alder

Ægteskabet er den vigtigste beslutning i ethvert menneskes liv. Ægteskab indebærer en levetid engagement og denne afgørelse bør tages meget omhyggeligt. Den gennemsnitlige alder for ægteskab er forskellige i forskellige dele af hele verden. Før vi kender den gennemsnitlige ægteskab alder, så lad os først vide, hvilke faktorer påvirker alder af ægteskab i næste afsnit.
Faktorer, der påvirker Age of Marriage
Ægteskab er helt en personlig sag og dermed sige, hvad er den ideelle alder for ægteskab er ret svært. Den bedste forslag på, hvornår de skal giftes er, når du selv er klar til det mentalt og økonomisk. I løbet af årene har den gennemsnitlige ægteskab alder steget betragteligt. Dette skyldes primært den stigende betydning af karriere og stabil indkomst blandt de unge rundt om i verden. Fremme af kvinders inden for uddannelses-og beskæftigelsesområdet har også bidraget til stigningen i den gennemsnitlige ægteskabet alder. Ægteskaber får også udskudt, da mange mennesker har fast forventninger i deres sind om deres partner om uddannelse, indkomst og livsstil. Ifølge den gennemførte forskning, er den gennemsnitlige ægteskabet alder i de mindre udviklede og udviklingslande i verden langt mindre end i de udviklede lande. Forskellige skikke, samfund normer og traditioner omkring ægteskab er også faktorer som påvirker den alder for ægteskab Det næste stykke er nærmere oplysninger om den gennemsnitlige ægteskab alder i forskellige lande. Mere om bedste alder at blive gift.
Gennemsnitlig alder Ægteskab
Den gennemsnitlige ægteskab alder i USA menes at være omkring 27 for mænd og 26 for kvinder. Medianalderen for første ægteskab betragtes ofte for både mænd og kvinder og en sammenligning er lavet af medianen aldre i årenes løb. I år 1990, var den mediane alder af første ægteskab for en mand menes at være omkring 26,1 år og at der for kvinder var ca 23,9 år. I 2007, steg den gennemsnitlige alder for ægteskab for mænd til 27,1 år, og at for kvinder steg til 26 år. I et land som Indien, var den gennemsnitlige ægteskabet alder for mænd cirka 25 år, og at for kvinder var 21,3 år i år 2008.
Den gennemsnitlige ægteskab alder for personer, der bor i de store byer i USA og andre landene er langt højere end for befolkningen i landdistrikterne. Det er fordi folk i byerne tage længere tid at slå sig ned som leveomkostningerne er meget høj i forhold til landdistrikterne. I nogle lande er den gennemsnitlige marriage alder for mænd over tredive. I Danmark er den gennemsnitlige alder for ægteskab omkring 32,8 år for mænd og omkring 30,3 år for kvinder. I Belgien, er den gennemsnitlige ægteskabet alder 30,4 for mænd og 30 for kvinder. I Det Forenede Kongerige, er den gennemsnitlige ægteskabet alder for mænd omkring 29,9 mens det for kvindernes omkring 27,7 år. En alder af ægteskabet er steget for både mænd og kvinder på et land som Indien på grund af voksende bevidsthed om uddannelse og opnå milepæle i karrieren. Du kan læse mere på:; Ægteskab Problemer og løsninger; Hvornår får jeg Gift, Stigningen i den gennemsnitlige ægteskabet alder er et problem som pr udtalelse nogle eksperter. Rådgivning af unge om ægteskab relaterede spørgsmål kan helt sikkert vise sig at være nyttig.

Lang Layered Hairstyles
Hjemløshed i USA
Glasblokke Bruser Designs
Forpligtelse Problemer i Mænd
Smiley Piercing
Neck Tattoo Design
Kobling Kabel erstatning
Bryllup Kissing Bolde
Forlovere Tuxedo
Messing Polering: Sådan Polsk Brass
Hjemmelavet Vand Filter