Fun Crafts for piger

En af måderne at udnytte jeres piger kreativiteten er at præsentere hende for hele verden af ​​kunst og kunsthåndværk, vil dette sikrer hende rundt udvikling så godt. Teen undersøgelser har vist, at teenagere og unge piger, der dedikerer tid til at forfølge kunst og kunsthåndværk, billetpris godt scholastically og er bedre i stand til at håndtere ting som gruppepres. Sjov håndværk for piger er også en god måde for forældre og børn til at lime og bruge lidt kvalitetstid sammen. Her er nogle ideer til nemme og sjove håndværk for piger:
# 1 Smykker
Diamanter er en pige bedste venner og andre former for smykker er den næstbedste løsning, piger og smykker er synonyme. At holde dette i tankerne her er der en enkel måde at designe og lave din egen smykker, som er den mest eftertragtede sjov håndværk for teenage piger.
Påkrævede materialer
Perler, tråd, nål; instruktioner
Køb perler fra din lokale gave butik, der er stille et par variationer rådighed, ligesom glasperler, shell perler, træ perler og meget mere. Når du har valgt den perler tage en tråd, eller elastisk og med hjælp af en nål forsigtigt so perlerne ind i det. Du kan bruge en flaske fælles landbrugspolitik som et vedhæng din yndlings billede i det, og ved at farve den øverste halvdel. Du kan bære denne unikke designer smykker rundt om halsen eller rundt om din ankel. Det ser også meget smuk som et armbånd og garanterer, at dine venner får jaloux efter at have set det, og det er også en af ​​de bedste håndværk ideer til piger fødselsdagsfest.
# 2 Dove pung
Et af de mest eftertragtede tilbehør er pung og det er et af de letteste sjove håndværk for piger at gøre derhjemme. En simpel pung laves derhjemme, kan være en meget smukt eksempel på børn kunsthåndværk.
Påkrævede materialer
Zip-lås poser, Big Hair Pin, Glitter, Knapper, Lim, instruktioner
Får to zip lock poser og læg dem over hinanden på en sådan måde, at en fjerdedel af deres nederste halvdel er over lapning hinanden. Sørg for, at åbningerne i begge tasker er i den modsatte retning og derefter lim bunden halvdele af poserne til hinanden. Cover overfladen af ​​poser med et tyndt lag lim og stok glitter og farverige knapper på disse. Du kan endda lave en design til præsentation dine initialer, kan det være en meget unik, og personligt præg. I sidste ende tage hår pin og klemme det på en sådan måde, at du deler zip lock poser i to perfekte halvdele til at ligne vingerne på en due. Male håret pin med farven på dit valg, det er en af ​​de mest nyttige håndværk idéer til piger.
# 3 Sleep Buddy
En blød legetøjet er en piger følgesvend, der er indviet i hendes mest inderste tanker og er en integreret del af den sovende ritual mange piger. Den enkleste sjove håndværk for piger at gøre, er en søvn kammerat.
Påkrævede materialer
Klud Sheet, bomuld / Skum, nål og tråd, knapper, Paint; instruktioner
Tegn et billede af din yndlings søvn ven (karakter eller dyr) på et stykke klæde, derefter sætte et stykke stof under den og skåret ud billedet, så har du to plader, der er skåret ens. Maling omridset af søvne kammerat på kluden, tilsæt derefter de fysiske egenskaber. For eksempel hvis det er en bamse, kan du sår på sort knapper for sine øjne og so for enden af ​​dine sokker for det er ører. Stuff en af ​​dine strømper med bomuld eller skum so det på pålagt som en hale. I sidste ende soen de to identiske stykker stof sammen halvvejs derefter stuff det med bomuld eller skum og derefter tilså det hele vejen op. Sjov håndværk for piger derhjemme er det bedste måde at gøde din pigerne kreative sind. Rul gennem sjove håndværk at gøre derhjemme for at få flere ideer.
Lad din fantasi flow og komme med nye ideer til sjov håndværk for piger og sætte dem til at anvende det samme, efter at alle tiltag er det magiske ord «.

FAD kostvaner, der fungerer Hurtig
Interessante Fakta om Dreams
Xbox 360 Elite Problemer
Bagepulver og Acne
Ideer til datoer på en Budget
Øjenbryn Tattoo
Forlovere Ansvar
Trimning øjenbryn
Neatsfoot Olie
Hvepse Reder og hvordan man slippe af med dem
Pensionering Party Favors