Fødselsdag Rhymes

Fødselsdag har en særlig plads i alle vore hjerter. Det er den dag, vi trådte ind i denne verden, og det er dagen, der markerer, hvor mange herlige år har vi afsluttet på denne planet. Som hvert år går nye erindringer føjes til de tidligere. Kids begejstret vente på deres fødselsdage at nå frem, simpelthen fordi det er en dag i året, hvor alle øjne er fikseret på dem, for ikke at nævne sjov og spænding, der er involveret med fødselsdagsfest og gaver, der følger. Fødselsdag sange, fødselsdag rim, fødselsdage digte, osv. tilføje til juble af lejlighed. Lad os få et kig på nogle fødselsdag rim.
Happy Birthday Rhymes
Fødselsdag velsignelser
I stedet for at tælle stearinlys, eller optælling af årene; Overvej your velsignelser nu, As din fødselsdag nærmer sig.; Overveje særlige folk; Hvem elsker dig, og som pleje, og og andre, der har beriget dit liv; Bare ved at være der., Tænk på minderne, Passing år kan aldrig mar,; oplever stor og små, det har gjort dig, hvem du er.; Endnu et år er en glad gave,, og så klippe din kage, og sige, i stedet for at tælle fødselsdage,; jeg regner velsignelser hver dag!
- Joanna Fuchs
Simple Fødselsdag Poem
En gang om året jeg får chancen, at ønske dig fødselsdag juble.; Det behager mig ikke ende sige, og jeg ønsker dig en anden stor år., Og så til lykke med fødselsdagen til dig (navn),; Fra bunden af ​​mit hjerte., Og vil din gode tider gange,; Indtil de er revet ned af grafik!
- Karl Fuchs
Børn Fødselsdag Rhymes
Fødselsdagen Cow
Happy Mooday til dig,; Happy Mooday til dig., Happy Mooday, Kære Yooday,; Happy Mooday til dig!
- Anonym
Happy Birthday to Me!
__1st Name__ __last name__ har en fødselsdag., Hip, hip, hurra!, Og på hendes kage, har hun _ stearinlys.; Sikke en glad dag!, Med en puff puff her, Og en puff puff dér,, Her en pust, Der en pust, Overalt en puff puff, __1st name__ __last name__ har en fødselsdag., Hip, hip, hurra!
- Anonym
40:e Happy Birthday Rhymes
Fødselsdag overraskelse
Tillykke med fødselsdagen, der ville have tænkt?; Inde i kassen, gæt hvad jeg bragte!, Jeg er sikker på du vil kunne lide det, mere som du alder,; Du er fokus på centrum.
Alle disse år, erindringer skabt, og jeg valgte ikke, vi er simpelthen forbundet., Kender du, ligesom bagsiden af ​​min hånd,, Husk den tid, vi spillede i sandet?
Jeg tog det selv, beslutning var klart,; Når du ser den, jeg forventer en Cheer!, Jeg ved, du skal bruge dem, på din Adventures,; Inde i boksen et nyt sæt af proteser!
- Martin Dejnicki
Alder og Latter
Tillykke med fødselsdagen, du er ikke ved at blive gammel,; Ophold i spil, er det ikke tid at folde., Rynker og grå hår, er blot et nyt udseende,; Utallige oplevelser, skal du skrive i en bog.
En fødselsdagsgave er sjældent, en alvorlig lejlighed, prøv ikke at tage det, som d-dag invasion., Latter og vittigheder er inden for synsvidde,; Stock op på begge, alle natten igennem.
- Martin Dejnicki
Funny Fødselsdag Rhymes
Young at Heart
Tillykke med fødselsdagen unge på hjerte,, Så mange årtier, hvor du skal begynde?; Med energi, ligesom lyserød bunny,; Du gør os til at se dovne, det er ikke sjovt!
Uendelig gamle skole måder; fyldt med historier, at forbløffe!; Listening har tabt med alderen,; Du hører på teaterscener scenen.
Hvis du formår at glemme,, Vi vil minde dig, behøver du ikke ærgre sig.; Tillykke med fødselsdagen ung af sind,; Smile med glæde, din gamle prut.
- Anonym
Skødesløse Fødselsdag
Jeg har kendt dig lang tid, og når du taler, du gør mig smile., En særlig ven, vil jeg nok holde,, hvis du køber mig, et køligt jeep.
Det er din fødselsdag, jeg glemte næsten,; Søgte online, købte dig squat.; Håber du ikke gøre alle bitter,; Da du aldrig har været en quitter.
Jeg næsten slutte, skriver dette vers,; Mind er tom, er det en forbandelse.; Snart vil din fest være her,, hvis jeg vågner op, vil jeg helt sikkert dukke op.
- Anonym
Læs mere på:; Funny Birthday Digte, hvordan man siger Happy Birthday på forskellige sprog; fødselsdagskort Meddelelser; fødselsdagshilsener ordsprog, kan du skrive en af ​​de ovennævnte fødselsdag rimer enten på et fødselsdagskort eller på et banner og sætte det op i rummet. Hvis du kan spille på et musikinstrument eller synger, så kunne du synger rim ud til dine kære. Det grundlæggende punkt er at gøre din elskede smil!

Gasvarmer Reparation
Dorm Room Checkliste
Udsmykning Boys Room
Dove Tattoo Design
Brusebad Mold Fjernelse
Moderne Nursery rhus
Persimmon Tree
Gravsten og monumenter
Fejlfinding Electric Furnace
Lydisolering et værelse
Silk wrap kjole