Flydende Eyeliner vs Blyant Eyeliner

Vi alle elsker at anvende en eyeliner. Nogle vælger en blyant eyeliner, nogle bruger en flydende eyeliner. Uanset hvilket type, bør du altid købe en eyeliner, som ikke tvære og holder længe. Hvis du anvender en eyeliner til den indre låget, vil det se mærkeligt og smøre nemt. Derfor altid anvende den på den yderste kant af øjenlåget, så det ikke plamage.
Både flydende eyeliner og blyant eyeliner omdefinere formen på dine øjne. Så før vi kommer ind i debatten af ​​flydende eyeliner vs blyant eyeliner, lad os forstå, hvordan man anvender en eyeliner.
Flydende Eyeliner, Flydende eyeliner er altid det bedste for dem, der kender det ansøgning teknik. Når du har din hånd på det, kan du nemt få en jævn linje over dine øjenlåg. At anvende en flydende eyeliner, du skal lukke en af ​​dine øjne, skal du placere punkt finger på din pande og træk øjet lidt nedad. Efter dette, finder den flydende eyeliner ved at feje foringen fra det indre til det ydre ende i en enkelt flydende bevægelse. Du er nødt til at holde dine øjne lukkede i et par sekunder, så liner tørrer. Gentag denne proces for det andet øje. For det nederste øjenlåg, åbne dine øjne og træk det nederste øjenlåg lidt nedad. Påfør liner, som du gjorde for den øvre øjet låget og ser opad for at lade det tørre.
Blyant Eyeliner, Blyant eyeliner er foretrukket af de fleste af kvinderne. Det er let at anvende og også tørrer hurtigt. Desuden er der ingen specifik metode for anvendelse af en blyant eyeliner. Du er nødt til at trække øjet lidt nedad, som det er tilfældet for flydende eyeliner. Efter dette, skal du flytte blyanten fra det indre til det ydre ende. Det gør ikke noget hvis du ikke kan gøre linjen med en enkelt strejke. Desuden er der ingen grund til at starte programmet fra den indre ende. Du kan flytte blyanten fra midten øjet og går til den yderste ende. Efter denne, skal du starte igen fra midten og gå mod den indre ende. Du er nødt til at åbne dine øjne og træk det nederste øjenlåg lidt nedad for at anvende blyant eyeliner to øjenlåg nederste.
Forskel mellem flydende eyeliner og Blyant Eyeliner
Flydende EyelinerPencil Eyeliner, Svært at få det rigtige, medmindre teknik knownEasy at gælde, så der er ingen specifik teknik, accentuerer lash lineGives en tynd tråd, Fylder sparsomme vipper, hvis anyDoes ikke fylde den sparsomme vipper, eventuelt skal købe en ny en, hvis det driesCan skal slibes, Godt for dem med store eyesGood for dem med små øjne
A Small Tip; Smør ikke øjenmakeup, før du svinge med liner. Når du er færdig anvende eyeliner, er alt du behøver at gøre for at udjævne eyeliner linje. Til dette, ising linjen lidt med en vatpind. Dette vil gøre din øjenmakeup se naturlig ud. Sørg også for, at din eyeliner er lysere end din mascara. Dette tilføjer volumen til dine øjenvipper.
Det være sig flydende eyeliner eller blyant eyeliner, vil det altid definere formen på dine øjne. Men før dit sind debatter flydende eyeliner vs blyant eyeliner og du kan købe en af ​​dem, bør du vide, at en perfekt anvendelse af en eyeliner kræver en masse tålmodighed, især for begyndere. Så vær tålmodig og vælge en af ​​dem til at pryde din øjne med forskellige nuancer.

Bedste tidspunkt at købe møbler
Cedertræ istandsættelse
Body Shaper for Mænd
Bootcut vs Straight Leg
Sjove Øgenavn for piger
Maleri køkken bordplader
Øjenbryn Makeup Tips
Feng Shui for Wealth
Side Fringe Hairstyles
Telekinese Test
Tvære Sticks: Hvordan laver Smudge Sticks