Fisk Tattoo Design

Fisk design dukket op på keramik i Indien omkring 2500 f.Kr. men der har været fisk helligdomme i Nordeuropa siden 6000 f.Kr.. I forskellige kulturer, er der forskellige betydninger i forbindelse med fisk tatovering design. Men det er rigtigt, at de gør en integrerende del alle næsten alle de kulturer rundt om i verden. Derfor er det meget klart, at fisk tatoveringer er blevet et varmt favorit med tatovering aficionados over hele verden. Før vi ser de forskellige fisk tatovering design for piger og fyre, vil vi læse om betydningen af ​​fisk tatovering designs.
Betydning af fisk Tattoo; Fisk er blevet betragtet som et symbol på vand, mor, samt stor gudinde. De var også forbundet med feminine kraft og reproduktiv beføjelser. I Det Keltiske tatoveringer, var fisk associeret med kvindelig seksualitet og fødsel. I dele af Indien, var fisk betragtet som et symbol på ægteskab. Bruden ville gå ind i hendes mands hus med en fisk i hånden. Vandet tegn Fiskene er afbildet med to fisk, der svømmer i den modsatte retning.
Forskellige fisk tatovering design har også forskellige betydninger knyttet til dem. Koi fisk tatovering designs er et symbol på mod og maskulinitet. Afhængigt af farven, størrelsen af ​​fisk, en del af det afbildede fisk, kan det også komme til at betyde en masse andre ting også. Gud Ea siges at være en sammenlægning af en fisk og ged og skulle efter sigende være en Gud af visdom, magi og kreativitet. Det har senere endte med at blive et symbol på Stenbukken. I de tidlige kristne æra, var fisk den hemmelige kode vedtaget under tider med forfølgelse. Fisk som ikon blev ridset enten i støv eller på vægge, som et tegn på sikker havn, hvor folk kunne mødes uden forræderi. For aboriginals og folk fra de kystnære områder, var fisk betragtet som Bountiful kilde til mad og også en stærk dyr totem.
Fisk Tattoo Design; Fisk tatoveringer kan tegnes med en diskos, hvilket ville være en fredelig og følsom person. Blandt fisk tatovering designs, er koi fisk tatovering designs er meget populære. Disse designs kan kombineres med vandsprøjt, kirsebær blomster eller endog lotus blomster. Den generelle betydning i forbindelse med koi fisk er, at held og lykke. A koi fisk tatovering kan være afbildet svømning opad, hvilket ville stille op til styrke i løbet forsøger gange. Det betyder også sejr trods frygtelige modgang, med andre ord modige triumf over en kamp. Det er også betragtet som en, der er meget selvstændig.
For mere information, læs videre, Koi Fisk Tatoveringer og deres betydning; Koi Fisk Tatoveringer for Girls; Koi Fisk Tatoveringer for kvinder Bortset fra koi fisk, er der også andre fisk, der er valgt til at lave en tatovering. Betta fisk, også kendt som siamesiske kampfisk, er også favorit fisk tatovering design. Hvis du er aggressive og gerne vil skildre det så godt, så betta fisken er den rigtige fisk til dig. Der er forskellige farver, som kan anvendes såsom dyb rig grøn, blå, rød turkis, osv.
Haj tatoveringer er meget populære, selv om der er en følelse af negativitet er knyttet til dem. De er betragtet som hård rovdyr. Af en haj fisk også kan betragtes som et symbol på grådighed, fare og bedrag. På den anden side er der folk, der ser på hajer som en forbindelse med havet og også som et link til værdierne af deres forfædre. Sammen med hajer, er delfin design også populær i fisk tatovering designs.
Fisk tatovering design kan gøres på fødder, håndled eller skulderbladene. Hvis du ønsker at få et stort tatovering, så bagsiden er den rigtige lærred til dig. Kvinder vælger at få fisk tatovering foretaget på deres nedre del af ryggen, som de ser ud sanselige. Fisk tatoveringer kan også bæres af mænd. Der er masser af fisk, mønstre, som er maskuline versioner. Disse tatoveringer er ofte på arme, bryst og ryg. Det er altid godt at tale med tatovør for at få den rigtige tatovering for dig selv, da tatovering fjernelse er en tidskrævende samt smertefuld proces. Du kan også få en midlertidig tatovering, før du får permanent made tatovering, så du ikke behøver at gå igennem den smertefulde tatovering fjernelse proces.

Tidsfrist Toner for T-mobile
Tricep Tatoveringer
Baby brusebad favoriserer at gøre dig selv
Sådan Gør Møbelpolish
Hvad gør folk glade
Serpentine Belt Omkostninger
Hvordan man dyrker Broccoli
Naturlige fugtighedscreme til ansigtet
Konfliktløsning Aktiviteter
Nuwave Ovn Anmeldelser
Sød Citater til din kæreste