Cool Deck

Dæk kan være den bedste område at tilbringe noget tid afslappende og chatte med din familie og gæster. Med et dæk der er knyttet til dit hus, har du den fordel at udnytte den på flere måder. Men er din dæk kedelig og mangler det element, som vil gøre det brugbart? I dette tilfælde, hvorfor så ikke konvertere den til en cool dæk med nogle ideer nedenfor? Du kan enten male det eller endda plet det, hvis du ønsker et naturligt træ finish. Tilføjelse af flere motiver med kunstnerisk slag er en rigtig god idé at forskønne det. Hvis det er meget beskadiget, kan du vælge resurfacing. Have et kig.
Cool Deck Idéer
Maleri eller Farvning; Forandring af jeres dæk ind på en flot plads er nemt med maling eller pletter. Procedure til maling dæk er ligesom maleriet inventar, der er en gør-det-selv opgave, der omfatter grunding og derefter male. Du kan også overveje farvning dækket, der indebærer køb de bedste dæk pletten og anvende den på træterrasse. Du kan vælge at anvende en af ​​de forskellige nuancer findes i maling eller pletter. Når du er færdig med at anvende en enkelt farvet maling eller bejdse, kan du yderligere forbedre dækket i nedenstående måde.
Stencils eller Strokes, Maleri dine dæk er den bedste måde at lakering det. Du kan overveje forskellige måder cool dæk maleri. Du behøver ikke at være en kunstner til at krydre din cool dæk med maling farver. Du kan blot købe large stencilerne fra hobbyforretninger eller hjem forbedring butikker og har en designer dæk klar. Hvis du er den fødte kunstner derefter blive klar til at konvertere de kedelige området til en cool dæk med din fine strøg. Du kan gå til en enkel kant print i dejlige farver. Små prints spredt over hele rækværk er også en god idé at omlakering din dæk. Blomster, kurvede linjer og abstrakte prints er blandt de bedste cool dæk design, der skal males.
Resurfacing Deck, bortset fra maleri og graciøse it med designer strøg hvad kan man ellers gøre for at få en rigtig cool dæk? Beton dæk kan genopstået for at give dem en makeover. Mens resurfacing, skal du fylde revner og ujævne område først. Dette vil blive fulgt ved anvendelse af elastomergarn pulje overfladebelægning, hvilke obligationer godt betonen og fås i forskellige farver, vælge det bedste at få en perfekt kølig dæk. Reparere den og fjerne høje spots er meget vigtigt at skabe en god base, før resurfacing det. Cool dæk resurfacing i tilfælde af træterrasse omfatter ændring af træplader og om fastsættelse af nye. Pooldækket resurfacing er en fantastisk idé. Du kan have en sten finish eller en mursten og tagsten finish, som vil give en fantastisk kig til området.
Med ovennævnte kølige dæk ideer, kan du opløfte sit udseende. Du kan også overveje en af ​​de træ dæk design ideer og pool dæk idéer til at give det en komplet makeover. Glem ikke at have ret dækket beskyttelse. Sørg for at du ikke glemmer det dæk belysning, der er vigtigt at fremhæve dens skønhed. Designer lamper herunder lysekroner, vedhæng lamper, post lamper, kan væg scones bruges til at rette belyse din cool dæk. Så hvornår vil du begynder at dæk din dæk?

Gruppe Limning Idéer
Affære The Heart
Gipsvæg Loft Reparation
Urban Survival Skills
Picnic Basket for Two
Ingen Sy Gardiner
Bedste Tanning Lotion til solarier
Neck Tattoo Design for kvinder
Ammoniak Bruger
Split Rail Hegn Omkostninger
Der opfandt Sko