Chokolade Diamond smykker

»Denne gang ikke det samme gave”, udstøder Jack. Hans første årsdag var nærmer sig, og han var stadig forvirret, hvad der skal gave sin kæreste. Han ønskede at gøre begivenheden en speciel en, foreslår hende for ægteskab. Jack troede, »en ring spækket med en funklende diamant ville være det bedste«. Endelig, Jack trådte inde i en smykke butik. Forvirring greb ham igen, for han ikke var i stand til at foretage et valg mellem farveskala vifte af indsamlingen. Han tog en ad gangen, og så afviste det næste øjeblik. Pludselig, hans øjne fangede synet af en ring spækket med en funklende mørk brun diamant. Og det var hans sidste valg (selv damn dyrt)! Jack bad juveleren ‘hvad hedder det?’. Juveleren sagde: “Det er en sjælden samling af diamant, en chokolade diamant«. Jack smilede med en følelse af tilfredshed. Sagde han til sig, “Rianya vil elske denne gave, fordi det ikke er en ægte diamant.” Årsagen er, Rianya var vild med chokolade og den lille sten lignede en fristende stykke chokolade, blændende med en glans. Fremover chokoladen diamantring for hendes er en kombination af chokolade og en diamant.
Kvaliteten af ​​en diamant bedømmes af dens farve, klippe, struktur og klarhed. Chokolade diamanter har C4-C6-konfiguration, formidler den brune farve til det. Lige afstand af kvælstof atomer inde i krystallen gør det brune. Den rige brune farve chokolade diamanter er også på grund af sin naturlige forekomst, begravet dybt inde i jorden. Chokolade diamanter er ægte diamanter og bør ikke forveksles med syntetiske diamanter, der blev oprettet i laboratoriet under kunstige forhold. Undertiden er de brune diamanter forvekslet med ædelsten. Den fabelagtige chokolade diamanter er for det meste findes i den australske miner. Chokolade diamanter er kommet ind på markedet for nylig. Oprindeligt var de markedsført som brune diamanter. Ved udskiftning af firmanavn, brun med chokolade har øget dens popularitet blandt mennesker. LeVian Corp indført eksklusive kollektioner af chokolade diamant smykker på markedet. LeVian produkter har en højere markedsværdi i forhold til andre brands, fordi kvaliteten og glans.
Chokolade Diamonds Smykker
Chokolade diamant smykker er tilgængelig i form af øreringe, vielsesringe, halskæder, armringe, osv. nuancer varierer fra mørk til lys. De populære nuancer cognac (orange, grøn undertoner, varm gul, brun), champagne (gyldengul undertone), kryddernellike (oliven undertone, mørkebrun), kanel (fersken undertone, rosa-brunt, blødt brun), honning (brun, mørk gul, orange undertoner) og selvfølgelig chokolade. Den vidunderlige stykker af smykker design vil blive forklaret i de kommende indhold.
Chokolade Diamond Rings; Chokolade diamant vielsesringe! Wow. Som allerede nævnt ovenfor i historien om Jack og Rianya. Ringen er enten guld eller platin, mens kernen udgør brændende brune sten. Chokolade diamant ringe er skåret i forskellige former og størrelser fra diamant, rund, multi-faced og hjerte formede.
Chokolade Diamant Øreringe, De skinnende brune diamant gøre stor ørestykker. Du kan enten bære en ring eller en enkelt stud. Valget er dit. Vent, indtil din næste jubilæum ankommer. Gave din kone en chokolade diamant øreringe fra den seneste kollektioner. Some designs har dekorationer med guld eller sølv hele smykker. Og indviklede mønstre er absolut billigere end den enkle.
Chokolade Diamond Halskæder, Nå, det er den perfekte gave til din kone eller på din datters bryllup. Den attraktive stykke enamors halsen. Prisen varierer efter design. En tung halskæde dekoreret med flere diamanter giver dig en dronning som føler. Hvis det ikke er overkommelig for dig, får en smarte kæde med en enkelt vedhæng. Dette vil være så ren og så kyske.
Så det var som at tage et scoop på chokolade! Snarere på chokolade diamant smykker! Hvad er dit valg? En ring, halskæde eller en armbånd? Uanset hvad du vælger er, vil chokolade diamant smykker være en skat for dig. Bær den på øjeblikke af fejres, og blusse op din elegance med sine strålende glans.

Flavored Lip Gloss
Indretning små rum
Tidsfrist Toner for T-mobile
Verbale overgreb i Forhold
Gravsten Paaskrifter Idéer
Bedste Solcreme til ansigt
Russisk efternavne
Bedste Velgørenhed Fundraising Idéer
Positive gruppepres
Khaki Bukser til kvinder
Iørefaldende Citater og ordsprog