Bootcut vs Straight Leg

Intet kan slå essensen af ​​denne erklæring fremsat af Yves Saint Laurent – Jeg ville ønske jeg havde opfundet blå jeans. De har udtryk, beskedenhed, sexappeal, enkelhed – alt håber jeg i mit tøj. Ikke underligt hvorfor jeans er en obligatorisk element i enhver garderobe! Jeans er den mest behagelige og bekvemme dragt til enhver lejlighed i livet. De er i virkeligheden bedst casuals opfundet af mennesket og kan gå med alt tilbehør. Og de ser ud til at få bare bedre og bedre med tiden! Jeans kommer i forskellige stilarter i dag, såsom jeans til høje kvinder, jeans til korte kvinder og så videre. Men så hvordan kan du gå om at vælge jeans? Bootcut og lige ben er de to typer af trendy cowboybukser tiden er på mode. Ønsker du at vide nogle fakta i forbindelse med bootcut vs straightleg? Bang!
Forskel mellem bootcut Lige ben
Der var dage, hvor jeans var de eneste tøj der aldrig generet dig med valg. Du ser dem, du lægger dem på og boltre sig! Men nu er med så mange jeans for krop typer, at vælge den rigtige form bundet til forvirre dig. Bootcut vs lige ben er som at vælge en mellem to livlig mode. Så før et valg, kender forskellen mellem dem.
Bootcut: bootcut jeans er moderne og samtidig comfortable jeans, slidt for det meste højt eller lavt i taljen med omkreds skrå nær knæet og derefter stigende mod anklen. Disse jeans har en flare bred nok til at dække dine sko. I de tidligere dage var de en favorit blandt sejlere. Dette skyldes, den løse montering af jeans under knæet aktiveret let rullende / folde af jeans, selv i rodet forhold.
Når du køber bootcut jeans, skal man tage sig af cut af materialet og indretning af jeans. Slankere folk kan vælge jeans med en lav stige. Buttet folk kan vælge jeans med mørk nuancer i lår-regionen, der gør figuren slank. Normalt er disse jeans se godt ud på høje og sunde mennesker som de er gode til tilsløre kurver. Derfor, bootcuts er bedst jeans til kurvede kvinder! Bootcuts par bedst med flade og pegede sandaler og støvler. Dag de er båret af mænd også, da de tilføjer en ekstra cowboy touch til deres maskulinitet. Bootlegs er egnede til ferie, casual møder, indhente med venner eller familie over middag og sjov fyldt lejligheder som skovture.
Straight Ben: Lige ben jeans er en populær outfit blandt petite kvinder, da det gør dem virke højere end de reelt er. Disse jeans er lige hele benet og ikke koniske eller opblussen under knæet. Kort sagt, er omkredsen af ​​jeans samme på anklen som på knæet niveau. I modsætning til bootlegs, ender de med lige over anklen. Så fald hvilke casual sko til at bære med jeans af denne type? For både mænd og kvinder, går høje støvler godt med lige ben jeans, hvilket kan skjules indeni støvler til at forbedre den stil faktor. Hæle, spidse snuder og titter tæer er nogle af de bedste sko tilbehør sættes på med lige ben jeans for kvinder. Disse jeans er velegnet til formelle lejligheder. Men kvinder kan også sættes på disse smarte jeans til clubbing og andre lejligheder.
Boot Cut vs lige snit
Det helt sætter én i et dilemma, når det kommer til bootcut vs lige ben. Begge er flotte attires, der går godt på de forskellige lejligheder med forskellige sko. Eje en af ​​dem eller begge er absolut et must. Men inden du går om at klemme din tegnebog for nogen af ​​de typer, forstå forskellen og deres stil faktor. Derefter afgøre, hvilken en ville se godt ud på dig, afhængigt af din højde og figur. Og vidste du, at du selv kan ændre, hvordan din jeans ser ud? Læser vores artikel om hvordan man ændrer cowboybukser.
I slaget ved bootcut vs lige ben, jeg side med piratkopi da det går bedst med min figur. Hvad med dig?’ Lad os vide det!

Æggeblomme Hair Treatment
Xbox 360 Elite Problemer
Glykolsyre Body Lotion
Kitchen Gardiner Idéer
Studio Apartment Design
Pejs Remodeling Idéer
Sprøjtemaling Møbler
Epsom Salt Crystals
Personlige Mission Statement Skabelon
Jeg elsker dig Citater for ham
Hvad er en Soulmate