Badeværelse Baggrund Idéer

Badeværelset er et af de fugtige og fugtige steder i dit hus. Det er også udsat for en masse varme. Derfor skal du passe samtidig med at dit badeværelse et nyt look. Der er mange måder at udsmykke et badeværelse. Du kan ændre farven, stick en tapet, sted nogle vaser eller passer en jacuzzi. Stikke en tapet er en af ​​de billige måder at udsmykke et badeværelse. Her er nogle badeværelse tapet ideer, der kan give dit badeværelse et nyt udseende.
Badeværelse Baggrunde Tips, Badeværelse baggrunde fås i forskellige farver. Så vælge den, der går med stil på dit værelse. Husk også, at væggene i badeværelset er en af ​​steder, der altid er sprøjtet med vand. Så vælg en tapet, der er vandtæt og kan modstå fugt. Her er nogle tips til begyndere:
Vinyl Badeværelse Baggrund, Vinyl tapet er en af ​​de bedste muligheder for badeværelse tapet ideer. Alle beskadigede vægge og andre fejl kan dækkes let med en vinyl tapet. Det fås i lyse farver og er nem at holde. I tilfælde af præ-limet tapet, skal du gennemvæde strimler af tapet i vand i et par sekunder. Dette fugter lim. Hvis du ikke har købt forlimet vinyl tapet, så er du nødt til at sprede limen på den forkerte side af tapet. Brug en børste med et langt greb, således at limen ikke klæber til din hånd. Når du er færdig fugtning af lim, holde banerne til væggene i dit badeværelse. Klip bunden bånd, hvis den overgår væglængde, med en skarp kniv eller barberblad. For at holde din vinyl tapet rene, tørre det af med en fugtig klud eller mild krat. Fjernelse af tapet kan være en smule vanskeligt, hvis du ikke har det rigtige værktøj med dig. Hvis du ønsker at fjerne vinyltapet, træk tapet opad. Hvis dette ikke hjælper så du har brug for en stærk lim remover, der kan blødgøre limen og en scrapper, der kan fratage kanter.
Grasscloth Badeværelse Tapet; Grasscloth tapet kan bruges som et tapet til badeværelse hvis det går godt med din toiletartikler. De er udsmykket i forskellige mønstre og farver og fås overalt på markedet. Off-white, brun eller beige blend godt med de fleste af toiletartikler. Til at dekorere dit badeværelse væggene med grasscloth tapet, skåret tapetet i strimler. Spray lim til badeværelset væggene og holde strimlerne at gøre din væg. Spray en selvklæbende remover og bånd kanterne af tapet at fjerne dine grasscloth badeværelse tapet.
Faux Marble stil badeværelse Wallpaper; Faux marmor stil badeværelse tapet er populær blandt dem, der gerne vil have lyse farver i deres badeværelse. Du behøver ikke være meget forsigtig med at stikke strimler af faux stil wallpapers i deres egen orden. Derfor er de meget nemme at holde. De kommer i hvid eller beige eller fersken nuancer, som giver dit badeværelse væg et klassisk look.
Små Badeværelse Baggrund Idéer; din lille badeværelse kan også være dekoreret med et badeværelse tapet. Her er nogle tapet ideer til små badeværelser, der kan gøre dit badeværelse ser lyse og rummelige. ; Sats på nogle lyse nuancer, når du går på indkøb til badeværelse wallpapers. Dette vil gøre dit badeværelse stærkt; at gøre dit badeværelse ser rummelige, stick tapet på loftet af dit badeværelse sammen med væggene. ; En anden mulighed er at vælge en hvid eller lys gul baggrund, det gør dit badeværelse vises rummelige. , Ligesom maling, gøre badeværelset wallpapers væggene og gør dem til at se godt ud. Wallpapers er billige og let tilgængelige på markedet. Så brug en af ​​de ovennævnte badeværelse tapet ideer og give dit badeværelse et nyt udseende!

Taurus Tattoo Designs
Apple Tree Beskæring
Acne Behandling Tips
Bride Wedding Tale
Malteserkorset Tatoveringer
Going Away Gaver
Gaver til kærester
Naturlig Makeup Tips
Sådan Gør telekinese
Sommerfugl Bush Beskæring
Vittig comebacks