Back Hårfjerning for Mænd

Mange fitness bevidste mænd ramt gym jævnligt men en eller anden grund er de skamme sig over flatterende deres skulpturelle krop. Dens den grimme tilbage hår, der holder dem tilbage fra at udstille deres tonet rygmuskler. Alt for mange backs her! Nå, men alle mændene ville enig at det faktisk er pinligt at have flok mørkt krøllet hår på bagsiden. Mange kvinder Også har angiveligt sagt at back hår er ett stor slukke for dem og de foretrækker mænd med glat og bløde rygge. Så fyre du bedre sorteper op nu og slippe af med, at ikke så præsentable tilbage hår. Given nedenfor er nogle af de tips på bagsiden hårfjerning for mænd, som vil hjælpe dig fyrene showcase din krop ligesom super modellerne gøre det.
Tilbage Hårfjerning Tips
Barbering: Det er en af ​​de mest fælles metode for fjernelse ryggen håret. Det er helt svarer til din almindelige skæg barbering. Der er særlige knive med hængslet håndtag og barberkniv, der giver dig mulighed for at barbere din ryg komfortabelt. Denne ene af de billigste metode tilbage hårfjerning for mænd. Men ifølge eksperterne, er barbering ikke fjerne hår fra rødderne, og det fremmer indgroede hår. Dette sker, når cut hårroden krøller indersiden stedet for voksende udad. Bortset fra denne,. Barbering ikke giver en varig virkning, som inden ett uger håret starter vokser give ett ru føler til din ryg Men du kan gå til barbering undertiden i tilfælde af en nødsituation, hvis du løber tør for tid, da det ikke har andre bivirkninger.
Voksning: Jeg ved, hvad man tænker. Det er ganske smertefuldt, men efter at gå igennem det nogle gange vil du blive fortrolig med voksning. Og som de siger, ingen smerter no gain. Voksning involverer spredning varm voks på ryggen og pacing en klud eller engangs strip på den og ripping det off. Det fjerner hår fra rødderne. Voksning giver den varige effekt end barbering, da håret ikke vises snart og ryggen forbliver glat længere. Men voks er lidt dyre i forhold til barbering. Du skal købe voks, strips, og anvendelse værktøj. Oven på det dig, ville også kræve assistance fra somebody, da du ikke kan gøre det alene. Men voksbehandling er en af ​​de mest populære metode til at tilbage hårfjerning til mænd.
Hair Removal Cremer: Der er forskellige hårfjerning cremer på markedet, som forsikre Dem af fjerne Nakkehaaret uden smerter. These rigtige spørgsmål cremer er ganske let at bruge. Alt du behøver at gøre er at anvende cremen på ryggen og lad det gerne, at i 20 minutter, og derefter skrot det ud med bomuld. Mens få ophugget håret Også kommer ud med cremen. Men i denne metode også, ville du kræve en hjælp. Men fordelen er, at det er ganske billigt og smertefrit. Ulempen er at den effektive ikke er så varige, da voksning og du kan have til ansigt bivirkninger af cremen. For at undgå bivirkninger, tage en lappetest, før du anvender cremen på hele ryggen. Anvend en lille mængde creme på hånden eller nakke og vente i 20 minutter. Hvis du ikke mener noget hud ubehag eller brændende man kan gå videre med rigtige spørgsmål creme. Men det er tilrådeligt at undgå sådanne cremer hvis du har en følsom hud.
Laserbehandling: Laser hårfjerning til mænd er blevet vrede blandt metro seksuel gen næste. Laser behandling indebærer drab hårsækkene med en fokuseret lys bjælker. Follikler indeholder melanin, uden which hår ikke kan vokse. Det anses som en af ​​de effektiv metode til permanent tilbage hårfjerning for mænd. Men der er mange risici forbundet med denne metode. Mænd med følsom hud, kan lide af forskellige bivirkninger såsom hududslæt, blærer og akne. Anden ulempe af laser hårfjerning at det kun fungerer på sort eller brun hår. Så mænd med lyst hår, kan ikke gå for denne behandling. Laserbehandling er også meget dyrt og du muligvis betale hyppige besøg til klinikken at få håret fjernet fuldstændigt.
Bortset fra disse metoder, kan du gå til plukning, trimning og elektrolysen. Men disse metoder har flere ulemper end fordele, og er forældede metoder tilbage hårfjerning for mænd. Plukning er ekstremt smertefuld og tidskrævende. Det indebærer plukning hår med en plukker. Det har ingen varig virkning, og er meget tidskrævende. Som navnet antyder trimning kun trimmer hår og ikke fjerne dem fra rødder gør dit ryg ru. Elektrolyse er permanent hårfjerning behandling, som indebærer indsættelse af en nål med mild strøm i hvert hår til at ødelægge hårsækken. Ingen tvivl om det er smertefuldt og tidskrævende.
Med så mange muligheder, der findes på bagsiden hårfjerning til mænd, kan du vælge den, der passer dig. Nu får væk fra igen hår og flash din varme bod med pift og stil.

Korrekt Begravelse Påklædning
Bryllup Farver for 2010
Bathtub Udskiftning
Ting at tale om med Din kæreste
Laminatgulv Rengøring
Tanzanit Engagement Rings
Going Away Party Idéer
Kniv Blade Typer
Gym Tasker til kvinder
Kakerlak Skadedyrsangreb
Sliding Door vindue behandlinger