Ændring af navn efter Ægteskab

De fleste mennesker vil være enige med mig, når jeg siger, at blive gift er en af ​​de vigtigste beslutninger, en person tager i hans / hendes liv. Dette er fordi det er et skridt, som har potentiale til at ændre eller ændre ens liv fuldstændigt. Lige fra brudekjole til huset, at parret vil leve efter deres bryllup, afgøres med yderste omhu. En vigtig beslutning, at personen har til at gøre sammen med andre ordninger for brylluppet er at vælge mellem ens pigenavn og ægtefællens navn. Selv traditionelt er kvinderne forventes at ændre deres navn (efternavn) fra deres pigenavn til deres mands navn, i dag mange kvinder vælger at holde deres pigenavn efter ægteskab, for det meste af faglige grunde.
Bortset fra dette, er der kvinder, der selv deres mands efternavn og holde deres pigenavn som deres andet navn. Der er også par, der gør et nyt navn med både deres navne, ved at adskille navnene med en bindestreg. Uanset hvad det er, hvis en ændring navn efter ægteskabet er den indstilling, du har valgt, er der visse ting, du skal vide. Så lad os tage et kig på den proces, du bliver nødt til at følge for at ændre dit navn efter ægteskab. Læs mere om hvordan du ændrer dit navn efter ægteskab.
Sådan at ændre navn efter ægteskabet
Om kvinder som regel føle sig forpligtet til at få deres navn ændret efter ægteskabet, skal de forstå, at det ikke er en tvang. Desuden er de under ingen retlig forpligtelse til at gøre det samme. Det er blevet bemærket, at kvinder, der ikke deler deres mands efternavn, kan få problemer, mens der beskæftiger sig med husstandens erhvervslivet. Nogle gange, kvinder holder deres pigenavn af faglige grunde og vedtage deres mands navn i den sociale cirkel. Men den handler om at ændre sit navn efter at binde knude er ikke længere noget, kun kvinder gør. Snarere er der en hel del mænd, der let enige om at vedtage navnet på deres kone efter ægteskabet af forskellige årsager. Men den opgave at ændre ens navn er ikke let, men snarere er en masse juridiske skridt, at man er nødt til at gå igennem for at ændre deres navn til sidst. Her er de trin, du bliver nødt til at tage, hvis du skifter navn efter ægteskab. Læs mere om navneændring efter ægteskabet.
Trin # 01; Før du starter processen med at ændre dit navn, skal du få officiel kopi af dit vielsesattest. Når du får certifikatet, skal du sørge for at få 15-20 fotokopier af de originale, da de fleste offentlige kontorer og virksomheder vil bede om det til deres poster. Når du har dette dokument, skal du starte ansøge om et nyt sygesikringsbevis. Normalt, folk, der skifter deres navne til at udfylde SS-5 formular, som vil være tilgængelige på Social Security Administration kontor. Ved at gøre dette, kan du få en ny social sikring kort med dit navn, samtidig med at dit gamle personnummer. Bortset fra vielsesattest, kan du også nødt til at tage nogle andre dokumenter også. Når du har indsendt dit navn ændre form på Social Security Kontoret vil embedsmand sender en meddelelse til Internal Revenue Service informere samme. Mere om ændring af efternavn.
Trin # 02; Når du modtager dit nye sygesikringsbevis, det andet skridt er at ændre dit navn i dit kørekort. Sandsynligvis, bliver du nødt til at genanvende for din licens, og for dette, er du nødt til indsende den oprindelige ansøgning form. Nogle af de dokumenter, som du skal indsende med formularen indeholde en kopi af din vielsesattest, sygesikringsbevis og din gamle kørekort. Nogle gange skal agenturet beder dig om at indsende en ny foto og også, at opdatere alle de andre oplysninger såsom adresseændringer, telefonnummer, osv. Læs mere om hvordan du ændrer dit efternavn.
Trin # 03; Når du har ansøgt om en ny kørekort, er det tid til at underrette din arbejdsgiver om navneændring. Dette er nødvendigt, således at selskabet kan opdatere de ændringer i deres registre gerne dit visitkort, forsikringer samt pensionsydelser. Bortset fra dette, nogle andre steder, hvor du er nødt til at informere om dit navneændring omfatter banker, kreditkort selskaber, mobiltelefon selskab, læger, forsikringsselskaber, studielån, forsyningsvirksomheder, pas, klub medlemskaber osv. Få mere at vide om retligt forandring dit navn.
Du kan lide at læse mere på:; Ændring af Efternavn efter ægteskabet; Ændring af Efternavn lovlig Sådan ændres Efternavn lovlig Endelig kan det siges, at valget af skiftende navn efter ægteskabet er en personlig beslutning, og man kan gøre hvad man mener er den bedste. Men hvis du beslutter dig for at gøre det, så sørg for at du følger processen korrekt, så du ikke behøver at tage nogen form for problemer i fremtiden.

Billige Basement Gulvbelægning
Papirhåndklæder vs Håndtørrere
Æggeblomme Hair Treatment
Genanvendelig toiletpapir, eller Familie Cloth
Top karriere områder
Hamp Armbånd Mønstre med perler
Design din egen T-Shirt
Celtic Band Tatoveringer
Dining Room Farver
Citrongræs Plant
Layered Hairstyles for mellemlangt hår